Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyLipno nad Vltavou, Jihočeský kraj

Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Lipno nad Vltavou - Slupečná v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, max. 8 osob.chalupa za noc: celoročně 7.000kč. !! Nově otevřeno v roce 2023!!

Chalupa Oddech je situovaná ve Slupečné, v blízkosti lanové dráhy na Kramolín a kousek od lipenského jezera i centra Lipna nad Vltavou. Nabízíme ubytování pro max 10 osob (8 +2 přistýlky). Rozložení Chalupy Oddech je na přízemí a první patro. V prvním patře se nachází dva velké samostatné pokoje, každý z nich má svou vlastní koupelnu a WC. Mezi těmito pokoji se v prvním patře nachází ještě další dvoulůžkový pokoj s TV. V přízemí je prostorný obývací pokoj s kuchyní. Místnost s infrasaunou, sprchovým koutem, stolečkem, židličkami a křesílkem pro odpočinek. Přízemí má dále samostatné WC, technickou místnost s pračkou a sušičkou, lyžárnu vybavenou držáky na lyže včetně vysoušeče na lyžařské boty a šatnou. Velkovu výhodou naší Chalupy ODDECH je, že ji lze pronajmout pouze jako celek, což vám zajistí naprosté soukromí a klid a vy můžete dovolenou trávit s lidmi, které máte rádi. Pokoje jsou moderně zařízené včetně TV. V celé naší Chalupě je výborné pokrytí signálem wi - fi. Vedle Chalupy můžete pohodlně zaparkovat své mazlíčky a máte - li s sebou kola, můžete je zde i uschovat, místa pro ně máme dost (teprve se připravuje). Jak prostor pro vaše mazlíčky, tak i prostor pro vaše kola je neustále monitorován. Do budoucna pro majitele elektroautomobilů a elektrokol plánujeme vybudovat dobíjecí stanici. Odpočívat po dnech nabitých zážitky můžete na terase s posezením a grilem. Obývací pokoj s kuchyní zároveň slouží jako plně vybavená společenská místnost s televizí, kuchyňskou linkou, lednicí, myčkou, troubou, varnou konvicí, kávovarem a naplněnou vinotékou kvalitních vín z Moravy. Z té můžete degustovat dle libosti, útratu zaplatíte až při svém odjezdu.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Oddech
Ložnice3 ložnice
MěstoLipno nad Vltavou - Slupečná
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 8 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.