Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Mladoňovice, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Mladoňovice, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Mladoňovice, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyMladoňovice na Moravě, Kraj Vysočina

Mladoňovice na Moravě, Kraj Vysočina

Pronájem Chalupy Mladoňovice v oblasti Vysočina: 4 ložnice, celkem pro 2 až 16 osob.chalupa za týden: léto 49.000kč, zima 30.000kč. Čertova chalupa se nachází na okraji obce Mladoňovice v rozlehlém, oploceném areálu, který nabízí pestré vyžití. Chalupa je přízemní se vstupem z vlastního parkoviště na oploceném pozemku. Prosvětlená široká chodba s dvěma sedačkami a výhledem do zahrady, z které se vstupuje do 4 ložnic. Součástí obytné chodby je menší dětský koutek a fotbálek. Plynule navazuje plně vybavená kuchyň s jídelnou, která slouží i jako společenská místnost. Jídelna je vybavena TV. Z jídelny je možné vyjít ven na dřevěnou terasu, která probíhá po celé délce chalupy. Tato terasa bezbariérově navazuje jak na parkoviště, tak na dlážděnou terasu u bazénu. Dále se nachází 2 samostatná WC a 2 koupelny, přičemž obě disponují 2 umyvadly a walk - in sprchovým koutem. Ze zadní části jídelny se vchází do wellness zázemí, jehož součástí je finská sauna pro 6 osob, zapuštěná podsvícená ochlazovací káď, dva sprchové kouty a prostorná odpočívárna s relaxačními lehátky. Z wellness zázemí vedou balkonové dveře na dlážděnou terasu s venkovním zapuštěným bazénem (5x3m) a s lehátky. V chalupě je zavedeno připojení k internetu (WI - FI).

K chalupě náleží oplocená zahrada (1200m²), na kterou je přístup bránou z příjezdové cesty, vchodovými dveřmi u parkoviště, dveřmi z jídelny či balkonovými dveřmi z wellness zázemí. Na zahradě je k dispozici zastřešená pergola (5x15m) s posezením, plynovým grilem a disponuje též houpacím kruhem a houpací sítí. Dále se na zahradě nachází venkovní posezení s ohništěm, pingpongový stůl (pálky k zapůjčení), fotbalové branky (míč rovněž k zapůjčení), dětské hřiště s domečkem, skluzavkou, trampolínou a houpačkou pro nejmenší.

Parametry nemovitosti

NázevČertova chalupa
Ložnice4 ložnice
MěstoMladoňovice
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita2 až 16 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.