Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Veselí nad Moravou, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Veselí nad Moravou, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Veselí nad Moravou, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 5 ložnic bez realitkyVeselí nad Moravou - Zarazice, Jihomoravský kraj

Veselí nad Moravou - Zarazice, Jihomoravský kraj

chalupa za týden: léto 35.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Veselí nad Moravou - Zarazice v oblasti Jižní Morava: 5 ložnic, celkem pro 1 až 13 osob.chalupa za týden: léto 35.000kč. Rádi Vás uvítáme v nově zrekonstruované prostorné chalupě s domácí slováckou atmosférou na Jižní Moravě, ve Veselí nad Moravou. Chalupa poskytuje ubytování pro 12 osob s možností doplnění o přistýlku + malou dětskou postýlku, 3 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s oddělenými lůžky a velký rodinný pokoj s manželskou postelí a dvěma lůžky.

Prostorná moderní kuchyň s velkým jídelním stolem je kompletně vybavena, včetně Espresso De`Longhi Magnifica kávovaru na zrnkovou kávu, 2 lednice pokryjí potřeby chlazení potravin pro více rodin. Chalupa obsahuje dvě koupelny, vanu i sprchu, dvě toalety. Vnitřní odpočinková nevytápěná veranda s TV a internetem nabízí pohodlné křesla k odpočinku, poskytuje krásný výhled skrze velké okna do rozkvetlé zahrady a umožňuje do ní přímý vstup. Chalupa disponuje bezdrátovou Wi - Fi. Na zahradě najdeme velké ohniště s posezením, kryté venkovní posezení pro 12 osob, velký plynový gril Char Broil, s hořáky 3+1.Zahrada nabízí stín vzrostlých stromů, travnatou plochu pro dovádění dětí nebo také rozkvetlou louku či vinohrad. V zadní části zahrady je umístěno zázemí pro údržbu a také ubytování správce objektu. Parkování i zastřešený prostor pro kola je zajištěn přímo v uzavřeném areálu na zahradě.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Morava
Ložnice5 ložnic
MěstoVeselí nad Moravou - Zarazice
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 13 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.