Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Prodej domu 5+kk • 160 m² bez realitkyNásedlovice, Jihomoravský kraj

Násedlovice, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Garáž • Sklep 20 m²
Cena4 300 000 KčUšetříte 200 000 Kč4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V nabídce je rodinný dům č. p. 261 v obci Násedlovice, který je na pozemku parc. č. st. 289, přičemž k němu náleží i zahrada, parc. č. 780/14. Celková výměra pozemků činí 1028 m². Pozemky jsou dostupné z místní komunikace III. třídy, procházející obcí.

Obec Násedlovice leží v blízkosti města Kyjova, kam osobním vozidlem dojedete za 20 minut, přičemž dojezd do Brna činí minut 40. Z obce pak odjíždí (v nejvyužívanějších časech) pravidelná linková autobusová doprava do obou zmíněných měst každých 30 min. V obci se nachází potraviny, pohostinství, pošta, mateřská škola, praktický lékař, kulturní dům, fotbalové i víceúčelové hřiště. Základní devítiletá škola se pak nachází v sousední vesnici Žarošice, při dobré autobusové dostupnosti.

Dle aktuálního územní plánu, dostupného na webových stránkách obce Násedlovice, se pozemky nacházejí v území určeném k bydlení v rodinných domech.

Dům pochází z 30. let minulého století, přičemž byl stále obýván a udržován či rekonstruován. Poslední rozsáhlá rekonstrukce proběhla před deseti lety, kdy byla položena nová střešní krytina na původní zachovalé trámy, přičemž bylo pamatováno i na střešní folii. Dům byl též zateplen polystyren a byla zhotovena nová fasáda. Bylo též přistoupeno k novým rozvodům elektrické energie. Rozloha obytné části domu činí cca 160 m², přičemž dále je k dispozici průjezd na dvůr o rozloze cca 50 m² a menší hospodářské budovy na dvoře.

Do domu jsou přivedeny veškeré inženýrské sítě, které jsou v obci Násedlovice dostupné, tedy kanalizace, síť elektrické energie, plynovod, vodovodní řád a optický kabel pro internetové připojení. Aktuálně jak v domě, tak i v obci dochází k přeložení sítě elektrické energie z nadzemního vedení do podzemního.

V přední části domu jsou z části původní dřevěné stropy a z části novější stropy sádrokartonové. Omítky jsou již staršího data. Podlahy jsou povětšinou dlážděné, a to i v místnostech, kde jsou koberce. Výjimkou je ložnice, kde je pod kobercem podlaha dřevěná. Prodejce si dovoluje upozornit na vlhkost stěny v jedné místnosti, kdy v ostatních místnostech z dané strany již došlo k jejímu odstranění odkopáním ze sousedovy strany a podřezáním stěny. V zadní části domu je sklep o rozloze cca 20 m² pro možné uskladnění potravin snášejících vlhkost. Nad přední částí domu je pak velká půda.

Dům je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem do litinových radiátorů. Do domu je přivedena pitná voda jak vodovodním řádem, tak i ze studny v zahradě.

Dům je plně vybaven nábytkem, který je součástí nabídky a je proto možné okamžité nastěhování. V domě tedy aktuálně nikdo nežije a není zatížen ani nájemním právem třetí osoby.

Na dvoře byla v nedávné době zbudována pergola s posezením. Dvorní část je pak zpevněna a nachází se na ní menší skalka se zelení či dětské pískoviště s houpačkou. Za dvorem se pak nachází menší oplocená část s kurníkem a přístřeškem na dřevo. Za touto částí je pak zatravněná zahrada s ovocnými stromy. Pozemek je pak ukončen polní cestou

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu794703
Dispozice5+kk
Dostupné od28. 7. 2023
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha160
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 028
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 20 m²
MHD 3 minuty pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNásedlovice, mlýn
🚶 253 m (3 min)
PoštaNásedlovice
🚶 810 m (10 min)
ObchodCOOP potraviny
🚶 807 m (10 min)
BankaČeská Spořitelna
🚘 8 591 m (9 min)
RestauraceHovoranský hostinec
🚘 10 661 m (12 min)
LékárnaLékárna Městečko Ždánice
🚘 10 050 m (13 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Krumvíř
🚘 5 088 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Šardice
🚘 8 123 m (16 min)
Sportoviště
🚘 8 019 m (11 min)
HřištěDětské hřiště
🚶 638 m (8 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.