Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Červená Řečice, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Červená Řečice, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyČervená Řečice, Kraj Vysočina

Červená Řečice, Kraj Vysočina

za osobu za noc: celoročně 200 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Červená Řečice v oblasti Vysočina: 2 ložnice, celkem pro 1 až 4 osoby.za osobu za noc: celoročně 200kč. Maringotka a pergola U ARTURA se nachází v západní části Českomoravské vrchoviny v malebném městečku Červená Řečice. Objekt je určen pro turisty objevující přírodu a klid, pro cyklisty, kterým nevadí kopečky, pro rodiny s dětmi, které mají rády kempování (možnost postavení stanu), pro rybáře (možnost rybařit v blízkém rybníku - cca 400m pouze po dohodě nebo ve třech vodních nádržích - ty jsou vhodné i pro všechny vodní sporty), pro milovníky stanování, kteří se večer sejdou u ohně a společně zpívají krásné folkové a trampské písně (na pozemku je možnost postavit si vlastní stany, vhodné i pro větší skupiny). Jelikož je objekt polohou na polosamotě, tak si zde můžete užít klid a pohodu v přírodě, která vás obklopuje ze všech stran. V oploceném areálu je maringotka, velká pergola s krbem a domeček na ukládání kol a velkých zavazadel. V okolí je plno turistických značených cest i cyklotras. Nejatraktivnější je vodní dílo Trnávka - cca 2 km, nedalo pak malá přehrada Vřesník a pak romantická Sedlická přehrada.

V Červené Řečici je nádherný nově opravený zámek, 3 restaurace, dětská hřiště i sportovní hřiště (fotbalové, basketbalové, volejbalové - po dohodě možno užívat). Je zde kostel i naučná stezka, která provází po zajímavostech města, které bylo od 12.století centrem rozsáhlého panství patřícího pražským arcibiskupům.

Parametry nemovitosti

NázevMaringotka U ARTURA
Ložnice2 ložnice
MěstoČervená Řečice
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 4 osoby
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.