Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 95 m² bez realitkyŠpanielova, Praha - Řepy

Španielova, Praha - ŘepyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 4,6 m² • Lodžie 7 m²
Cena8 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 006 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme slunný dvougenerační byt 4 + kk/L o podlahové ploše 95,67 m2 .

Byt se nachází ve 2.patře ( 3. NP ) sedmipatrového domu. Skládá se ze 2 dětských pokojů, ložnice, obývacího pokoje propojeného s prostornou kuchyní s jídelním koutem, koupelny s vanou a WC, druhého samostatného WC, lodžie a sklepa. Předsíň je přepažena velkou vestavnou skříní, díky níž se otevřel a zvětšil obývací prostor. Skříň má praktické úložné police, šatnu a botník, pojezdové dveře pak umožní oddělit prostor dětských pokojů od obývací části bytu. Oba dětské pokoje se nachází v blízkosti zděné koupelny propojené s WC. Vana má zabudovanou skládací skleněnou zástěnu umožňující využití též jako sprchového koutu. Prostorný obývací pokoj disponuje velkou rozkládací sedačkou, rozkládacím jídelním stolem a malým samostatným pracovním koutem. Kuchyňská linka je vybavená multifunkční pečící troubou, mikrovlnnou troubou, ledničkou, myčkou a pračkou. Shrnovací dveře v obývacím pokoji pak oddělují další místnost s předsíní, kde je samostatné uzavřené WC a šatna. Celý tento prostor lze využít jako ložnici nebo i bydlení pro stárnoucí rodiče, skýtající naprosté soukromí. Lodžie je opatřena posuvnými skly a praktickou skříní, ve sklepní kóji v suterénu domu jsou umístěny regály na uskladnění nepotřebných věcí.

Dům prošel celkovou rekonstrukcí vnějších i vnitřních prostor, je kompletně zateplen včetně střechy. V budově je k dispozici několik dalších společných místností pro uložení kol, kočárků a dalších objemnějších předmětů. SVJ nemá žádné úvěry a má naspořenou rezervu pro další rozvoj domu (fotovoltaika apod.). Výbor pracuje spolehlivě a sousedé jsou bezproblémoví lidé. Přímo za domem se nachází hlídané parkoviště pro Váš vůz. V objektu jsou k dispozici 4 provozovatelé optického internetu.

Nové nákupní centrum a množství obchodů poskytuje výborné nákupní možnosti. V bezprostřední blízkosti se nachází mateřská i základní škola, dále je v Řepích Mensa gymnázium pro nadané děti, Vysoká škola regionálního rozvoje, Pražská taneční konzervatoř, celá řada sportovišť včetně krytého bazénu s wellness zónou. Kompletní lékařská péče je zajištěna v místní poliklinice a v nedaleké nemocnici Motol. V okolí Řep je krásná příroda, lesopark, několik cyklostezek. Lokalita skýtá skvělou dostupnost MHD, blízkost metra (linky A i B) Vám nabízí možnost dosáhnout centra Prahy do 15 minut.

Nabízená cena již obsahuje veškeré poplatky související s převodem bytu na nového majitele včetně právního servisu a úschovy peněz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu798499
Dispozice4+kk
Dostupné od21. 8. 2023
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Užitná plocha95
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceJádro

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Lodžie 7 m²
Výtah
Sklep 4,6 m²
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBlatiny
🚶 283 m (3 min)
PoštaPraha 618
🚶 722 m (9 min)
ObchodTesco Express
🚶 290 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 645 m (8 min)
RestauraceŠenkovna
🚶 299 m (4 min)
LékárnaLékárna Řepy
🚶 529 m (6 min)
ŠkolaMensa gymnázium
🚶 501 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Pastelka
🚶 208 m (2 min)
SportovištěSportovní centrum Řepy
🚶 535 m (6 min)
Hřiště
🚶 69 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.