Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Horní Planá, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Horní Planá, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Horní Planá, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyHorní Planá - Horní Planá, Jihočeský kraj

Horní Planá - Horní Planá, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Horní Planá - Hůrka v oblasti Jižní Čechy: 6 ložnic, celkem pro 12 až 18 osob.chalupa za noc: celoročně 8.000kč. Prostorná chalupa na rozlehlé samotě, uprostřed louky s jedinečným výhledem na Lipno a okolní Šumavské vrcholky, nabízející pohodlný odpočinek uprostřed poklidné přírody. Prázdninový dům se nachází v obci Hůrka, 7 km od Horní Plané. Pokud hledáte klid od městského ruchu, chcete strávit příjemný čas v soukromí a v úžasné Šumavské přírodě, která je nejlepším balzámem na tělo i na duši. Našli jste ten správný prázdninový dům.

Jedinečná lokalita, deset tisíc metrů čtverečních rozlehlá zahrada a okolní louka nabízí absolutní klid a pohodu pro ideální chvíle odpočinku v přírodě. Můžete obdivovat nádherné výhledy na Lipenské jezero, rozsáhlé kopce Šumavy a nekonečné západy slunce. V létě je tato lokalita stvořená pro pěší turistiku, nebo cyklo výlety. Večerní grilování v pergole Vám zpříjemní zážitek z Vaší dovolené. V zimě si můžete užít spoustu radovánek jako je bruslení, lyžování, běžkování. Po náročném dni přijde vhod šálek teplé kávy, kterou si můžete vychutnat u okna se skvělou vyhlídkou na přehradu Lipno za doprovodu zvuku hořícího krbu.

Parametry nemovitosti

NázevLake House Hůrka
Ložnice6 ložnic
MěstoHorní Planá - Hůrka
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita12 až 18 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.