Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Malé Kyšice, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Malé Kyšice, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Malé Kyšice, Středočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyMalé Kyšice - Malé Kyšice, Středočeský kraj

Malé Kyšice - Malé Kyšice, Středočeský kraj

chata za týden: léto 31.500 Kč, zima 21.500 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Malé Kyšice - Poteplí v oblasti Okolí Prahy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 7 osob.chata za týden: léto 31.500kč, zima 21.500kč. Nabízíme Vám krásnou chatu v naprostém soukromí obklopenou přírodou. Chata se nachází v Malých Kyšicích s velkým oploceným pozemkem, potůčkem lemujícím zahradu a saunou pro 4 - 6 osob. První ložnice se nachází v přízemí kde je prostorné dvojlůžko. Zde se též nachází obývací prostor a jídelna. Na sedačce se vyspí jedna osoba. Kuchyň je plně vybavena včetně myčky a veliké lednice s mrazákem a pračkou. V horním patře se nachází druhá ložnice s dvojlůžkem a dvěma samostatnými postelemi.

Chata je pro maximálně 7 hostů je umístěna v nádherné přírodě s využitím rozlehlé zahrady s masivním venkovním zastřešeným sezením, grilem, ohništěm a vyžitím pro ty nejmenší na houpačkách a v hracím koutku. K dispozici je též skleněná kupole, kde lze relaxovat i v nepříznivém počasí na lehátkách nebo poslouchat oblíbenou hudbu pod širým nebem. Usedlost má k dispozici terasu, která se nachází v horní ložnici. Interiér je klimatizován, koupelna vás potěší vyhřívanou podlahou. Na pozemku lze zdarma zaparkovat 2 - 3 automobily. Romantické chvíle můžete strávit u krbu sledováním smart TV s WiFi připojením a pohodlí vám poskytne prostorná kožená sedací souprava.

Parametry nemovitosti

NázevChata Klára
Ložnice2 ložnice
MěstoMalé Kyšice - Poteplí
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita1 až 7 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.