Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Brod nad Dyjí, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Brod nad Dyjí, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Brod nad Dyjí, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyBrod nad Dyjí - Brod nad Dyjí, Jihomoravský kraj

Brod nad Dyjí - Brod nad Dyjí, Jihomoravský kraj

Pronájem Rekreačního domu Brod nad Dyjí v oblasti Jižní Morava: 4 ložnice, max. 12 osob.rekreační dům za noc: léto 9.500kč, zima 8.000kč. Rekreační dům s vinným sklípkem Náš Sklep nabízí ubytování pro až 12 osob ve stylových a komfortních pokojích. Každý pokoj je vkusně zařízen s ohledem na pohodlí a relaxaci našich hostů. Pohodlné postele, kvalitní ložní prádlo a moderní vybavení zaručují příjemný spánek a odpočinek po náročném dni plném objevování této malebné oblasti. Naše největší tajemství se skrývá pod zemí – náš vinný sklep. Volný přístup do sklepa k téměř bezedným zásobám vína formou samoobsluhy.

Náš Sklep je oblíbeným místem pro dovolené a víkendové pobyty, takže doporučujeme provést rezervaci co nejdříve, aby bylo zajištěno místo pro vaši skupinu. Kontaktujte nás přes naši webovou stránku [www. nassklep. cz] nebo telefonicky a rádi vám pomůžeme s rezervací a dalšími dotazy. Přijďte k nám a zažijte jedinečnou kombinaci komfortu, vína a krásy přírody v našem ubytování v Brodě nad Dyjí. Jsme si jisti, že zde strávíte nezapomenutelnou dovolenou.

Parametry nemovitosti

NázevNáš Sklep
Ložnice4 ložnice
MěstoBrod nad Dyjí
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 12 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.