Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Pronájem domu 6+kk • 250 m² bez realitkyMorušová, Senohraby - Senohraby, Středočeský kraj

Morušová, Senohraby - Senohraby, Středočeský krajVybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 10 m² • Terasa 15 m²
Měsíční nájemné42 000 Kč

+ Poplatky za energie10 000 Kč
+ Vratná kauce42 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 42 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Pronájem rodinného domu se zahradou, terasou v oblíbené rezidenční lokalitě Senohraby

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný a plně vybavený dvougenerační dům se zahradou ve velmi příjemné a klidné lokalitě. Dům se nachází v obci Senohraby na Praze-východ, která nabízí ideální podmínky pro rodiny s dětmi. Krásná příroda Ladova kraje je ideálním místem pro klidné bydlení.

V přízemí domu se nachází vstupní hala, dva pokoje, kuchyňský kout s vybavením, jídelna, technický kout, koupelna se sprchovým koutem, wc, umyvadlem a pračkou.

V prvním patře jsou tři ložnice, koupelna s vanou, samostatné wc, kompletně vybavená kuchyňská linka a prostorná spižírna. Dále obývací pokoj s jídelním koutem a vstupem na terasu a zahradu.

K dispozici krásná, oplocená zahrada se vzrostlými stromy a keři, krytá terasa pergolou s posezením. Gril na dřevěné uhlí, malý bazének, houpačka pro děti, venkovní sušák prádla.

Celková obytná plocha domu cca 250 m2, dispozice přízemí 2+kk a první patro 4+kk, zahrada 643 m2. Parkování možné v objektu.

Vytápění: plynový kotel, krb na dřevo, v koupelně infrazářič

Doprava: obec leží u silnice I/3 a 2 km od dálnice D1 Praha-Brno. Výborné vlakové spojení Praha hl. nádraží-Senohraby cca 40 min., na vlak 7 min. pěšky. Autobus 651 Hrusice-Nespeky.

Občanská vybavenost: MŠ a ZŠ, obecní úřad, obecní knihovna, praktický lékař, Česká pošta, Zásilkovna a Z-box, potraviny, dětské hřiště

Nabídka volnočasových aktivit: cyklistika, turistika, rybaření, jízda na koních, fotbalové hřiště, tělocvična, Infinit Sen Senohraby – saunový svět, masáže; Hotel Sen – squashový kurt, posilovna; Loreta Golf Club Pyšely – golfový areál; Ski Senohraby – běžkařské tratě; Ski areál Šibeniční vrch Mnichovice; restaurace, bistra a hospody, občerstvení Baštírna

Zajímavosti v okolí: zřícenina hradu Zlenice, lidově nazývané Hláska; známé říční lázně s plovárnou na břehu Sázavy; Astronomický ústav AV ČR – Ondřejov; Zámek Konopiště, voděradské bučiny, jevanské přírodní koupaliště, Velkopopovický pivovar, Muzeum Svět Škodovek, Farma Soběhrdy, Sázavsky klášter, aquapark Čestlice

Vzhledem k dispozici je dům nejvhodnější pro velkou rodinu, popř. dvě příbuzné rodiny. Nájemní smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Dům je po částečné rekonstrukci a ve velmi dobrém stavu.

Cena za pronájem 42 000 Kč za měsíc + plyn, elektřina, voda, svoz odpadu a internet (celkem dohromady přibližně 10 000,- Kč za měsíc). Celkové měsíční náklady na bydlení cca 50-52 000,- Kč. Přepis služeb na nájemce.

Pro realitní kanceláře a zprostředkovatele: nevolat, nepsat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu805413
Dispozice6+kk
Dostupné od10. 4. 2024
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha250
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku780
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 10 m²
Garáž
Terasa 15 m²
Parkování
MHD 4 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDSenohraby, železniční stanice
🚶 672 m (8 min)
PoštaSenohraby
🚶 662 m (8 min)
Obchod
🚶 675 m (8 min)
RestauraceU Kaštánků
🚘 2 403 m (5 min)
Lékárna
🚘 6 811 m (9 min)
ŠkolaZákladni škola bratří Fričů
🚘 7 137 m (13 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 4 685 m (8 min)
Sportoviště
🚘 6 931 m (9 min)
Hřiště
🚘 4 817 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.