Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej pozemku 867 m², Svinaře, Středočeský kraj

Prodej pozemku • 867 m² bez realitkySvinaře - Svinaře, Středočeský kraj

Svinaře - Svinaře, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky
Cena8 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 430 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vážení zájemci o nemovitost,

s radostí Vám představuji exkluzivní nabídku na prodej pozemku v krásné obci Svinaře. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přitom dobře dostupné místo pro stavbu vlastního domova v dokonalé přírodě Brd.

Tento pozemek o rozloze 867 metrů čtverečních je situován v klidné části obce, která nabízí skvělou kombinaci přírody a občanské vybavenosti. Jeho poloha je ideální pro rodiny s dětmi, neboť se nachází v blízkosti škol, školek, obchodů a sportovních zařízení.

Pozemek je určený pro bydlení a nabízí možnost vytvoření Vašeho vysněného domova. Můžete si zde postavit dům přesně podle svých představ a potřeb. Díky jeho velikosti budete mít dostatek prostoru pro zahradu a terasu. Na pozemek je přivedena elektřina, voda a kanalizace.

Jedná se o osobní vlastnictví, což Vám dává záruku bezpečného a dlouhodobého investování. Nemusíte se starat o žádné společné prostory či náklady spojené s bytovým družstvem.

Poloha tohoto pozemku je jedinečná. Svinaře jsou malebné město, které nabízí klidný život v přírodě, ale přitom je dobře dostupné do okolních větších měst. Díky své poloze je tento pozemek ideální pro ty, kteří chtějí mít všechny výhody blízkosti města a zároveň si užít klidu a přírody.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv na této platformě. Rád Vám poskytnu další informace a domluvím prohlídku pozemku.

Tento pozemek je skutečnou příležitostí pro ty, kteří hledají ideální místo pro stavbu vlastního domova. Neotálejte a kontaktujte mě co nejdříve, než Vás někdo jiný předběhne. Těším se na naši spolupráci!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu807338
Plocha pozemku867
Typ pozemkuStavební
Dostupné od13. 10. 2023
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSvinaře
🚶 490 m (6 min)
PoštaSvinaře
🚶 528 m (6 min)
Obchod
🚶 709 m (9 min)
BankaČeská spořitelna a.s.
🚘 14 234 m (19 min)
RestauraceBistro & kavárna
🚶 484 m (6 min)
LékárnaU Stříbrné Hvězdy
🚘 5 334 m (8 min)
ŠkolaMateřská škola
🚘 5 633 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Liteň
🚘 4 305 m (8 min)
SportovištěSportovní hala Bios
🚘 8 833 m (14 min)
Hřiště
🚶 189 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.