Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Křižánky, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Křižánky, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Křižánky, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyKřižánky - Moravské Křižánky, Kraj Vysočina

Křižánky - Moravské Křižánky, Kraj Vysočina

Pronájem Chalupy Moravské Křižánky v oblasti Vysočina: 2 ložnice, max. 7 osob.chalupa za týden: léto 26.000kč, zima 18.000kč. Kouzelná roubená chalupa jako z pohádky leží v srdci Vysočiny v obci Moravské Křižánky. Je součástí Vesnické památkové rezervace Křižánky v CHKO Žďárské vrchy. Roubenka je původní, autentická, prošla kompletní, citlivou rekonstrukcí a díky tomu se podařilo uchovat Genius loci. Poskytne Vám neopakovatelnou atmosféru starých časů, propojenou do dnešní doby, díky kompletnímu vybavení včetně topení v podlaze. Vyzkoušejte spát pod střechou z dřevěné šindele a dřevěnými okapy.

Chalupa je na konci obce, z jedné strany les, z druhé louka, díky tomu poskytuje dostatek soukromí. K relaxu a odpočinku slouží velká, nádherná zahrada, umístěná na jihozápadní stranu. Přímo u domu je posezení na kamenném zápraží s výhledem na celou zahradu a blízký les. U chalupy je velká předzahrádka jako z dob našich babiček. Je plná bylinek, které můžete použít při vaření... oregano, saturejka, tymián, máta a šalvěj.

Parametry nemovitosti

NázevRoubenka V pohádce
Ložnice2 ložnice
MěstoMoravské Křižánky
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 7 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.