Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Trutnov, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Trutnov, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Trutnov, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyTrutnov - Střítež u Trutnova, Královéhradecký kraj

Trutnov - Střítež u Trutnova, Královéhradecký kraj

Pronájem Vily Trutnov - Nový Rokytník v oblasti Krkonoše: 4 ložnice, max. 16 osob.vila za týden: léto 50.000kč. Užijte si luxusní dovolenou v našem prázdninovém domě, který je jako stvořený pro aktivní dovolenou. Dům najdete v malé, klidné obci Nový Rokytník, která se nachází jen 5km od Trutnova. Toto město je označováno jako brána do Krkonoš, kde je mnoho možností na krásné výlety. V nedalekém okolí se nachází nespočet turisticky atraktivních míst jako jsou například: Adršpašské skály, Babiččino údolí, ZOO Dvůr Králové nad Labem či hospital Kuks.

Dům je dvoupatrový a nabízí ubytování až pro 16 hostů. V přízemí se nachází vstupní hala, kuchyně s jídelnou, koupelna, sociální zařízení, fitness, relaxační místnost s infrasaunou a hlavně útulný obývací pokoj propojený s venkovní terasou. Sportovní nadšenci určitě ocení naše malé fitness vybavené běžeckým pásem, spinningovým kolem či orbitrackem. Dvougaráž je určená pro uložení kol a sportovního náčiní.

Parametry nemovitosti

NázevLetní Vila Sport
Ložnice4 ložnice
MěstoTrutnov - Nový Rokytník
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 16 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.