Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Příkrý, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Příkrý, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Příkrý, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyPříkrý - Příkrý, Liberecký kraj

Příkrý - Příkrý, Liberecký kraj

Pronájem Chalupy Příkrý v oblasti Jizerské hory: 2 ložnice, max. 8 osob.chalupa za týden: léto 13.000kč, zima 15.000kč. Přijďte si k nám odpočinout do krásného prostředí s nádherným výhledem na Jizerské hory a Krkonoše. Ubytování v nové útulné Chalupě na Vyhlídce na samotě kousek od lesa. Nabízíme pronájem pouze celého objektu pro skupiny a rodiny. Chalupa je postavena na severním svahu s výhledem do údolí Vošmendy a na protější Černo Studniční hřeben Jizerských hor.

Chalupa je dvoupodlažní s roubením na štítech. V přízemí za vstupem je zádveří propojené s chodbou, ze které je přístupná koupelna, kuchyň a obývací pokoj s krbem. Z pokoje přístupná terasa s nádherným výhledem, kde se dá posedět nebo grilovat. Po schodech se dostanete do podkroví, kde jsou dvě prostorné ložnice, naproti schodišti samostatné sociální zařízení.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa na Vyhlídce
Ložnice2 ložnice
MěstoPříkrý
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 8 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.