Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Albrechtice v Jizerských horách, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Albrechtice v Jizerských horách, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Albrechtice v Jizerských horách, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 5 ložnic bez realitkyAlbrechtice v Jizerských horách - Albrechtice v Jizerských horách, Liberecký kraj

Albrechtice v Jizerských horách - Albrechtice v Jizerských horách, Liberecký kraj

chalupa za týden: celoročně 30.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Albrechtice v Jizerských horách v oblasti Jizerské hory: 5 ložnic, celkem pro 4 až 15 osob.chalupa za týden: celoročně 30.000kč. Pro milovníky sjezdového i běžeckého lyžování, horských kol a e - biků nabízíme v centru Albrechtic v Jizerských horách ubytování s výhledem na sjezdovku v bezprostřední blízkosti Ski Areálu Tanvaldský Špičák II. Vzdálenost k vleku je cca 200m. V objektu se nacházejí dva apartmány s maximální kapacitou 15 osob (6+9). Chalupa sousedí s půjčovnou lyží a dětským hřištěm s herními prvky. V letní sezoně lze využívat zahradu s krytým posezením včetně grilu a ohniště. Pro úschovu lyží a kol je připraven samostatný uzamykatelný zděný objekt, ve kterém je i možné dobíjet e - biky.

Ke každému apartmánu náleží plně vybavená kuchyně (varná sklokeramická deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka, rychlovarná konvice, prostorná lednice s mrazákem), obývací pokoj s TV, koupelnou se sprchovým koutem včetně WC + další samostatné WC. Každá ložnice je vybavena vestavěnou skříní. V celém objektu Wi - Fi zdarma. Osušky a povlečení v ceně.

Parametry nemovitosti

NázevAlbrechtice 264
Ložnice5 ložnic
MěstoAlbrechtice v Jizerských horách
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita4 až 15 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.