Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Strachotín, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Strachotín, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Strachotín, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyStrachotín - Strachotín, Jihomoravský kraj

Strachotín - Strachotín, Jihomoravský kraj

chalupa za týden: léto 16.800 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Strachotín v oblasti Jižní Morava: 3 ložnice, celkem pro 2 až 8 osob.chalupa za týden: léto 16.800kč. Nabízíme k pronájmu celou chalupu, ve vinařské obci Strachotín, pod Pálavskými vrchy. Chalupa se nachází na ulici Sklepní nedaleko místního rybníka. Naleznete zde známé vinařské cyklostezky, mezi nejznámější patří Mikulovská vinařská stezka. Milovníci koupání zde mohou využít služby v nedaleko otevřeném aqualandu Moravia v Pasohlávkách (cca 10min jídza autem, nebo 30min na kole přímo z našeho domu). V době pronájmu je Vám k dispozici celý náš vybavený dům, dvůr s grilem a venkovním posezením. V letních měsících je na terase venkovní sprcha. Na dvorku uzamykatelný domeček pro úschovu kol.

V letních měsících červenec a srpen je k dispozici nadzemní bazén. Vířivka je k dispozici v těchto měsících květen, červen a září, říjen. Pokud je příznivé počasí jelikož se jedná o venkovní vířivku.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa u Hrobařů
Ložnice3 ložnice
MěstoStrachotín
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.