Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Záblatí, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Záblatí, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Záblatí, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 7 ložnic bez realitkyZáblatí - Záblatí u Prachatic, Jihočeský kraj

Záblatí - Záblatí u Prachatic, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Zvěřenice v oblasti Jižní Čechy: 7 ložnic, celkem pro 4 až 17 osob.za apartmán za noc: celoročně 56.004.500kč. Malá vesnice v předhůří Šumavy rozprostírající se u řeky Blanice (v Prachatické hornatině) nese název Zvěřenice. Tato malebná vesnička s krásnou krajinou a kapličkou na návsi leží nedaleko obce Záblatí u Prachatic. V této krásné a klidné oblasti, na úbočí kopce pár metrů od lesa i řeky Blanice, vyrostla nová chalupa se dvěma apartmány ve stylu původních šumavských stavení.

Chalupa Pod Šerovnou je pro všechny, kteří si chtějí odpočinout od každodenního shonu a hledají klid, pohodlí, samotu, čerstvý vzduch, ….. Krásnou přírodu lze poznávat a obdivovat v rámci pěší turistiky, cyklovýletů a v zimním období i na běžkách. Je to místo pro aktivní dovolenou, ale i pro milovníky pohodového odpočinku a relaxu. Znovu zde načerpáte ztracenou energii a poznáte nádherný kout Šumavy, odkud je možné podniknout i řadu výletů. Každé roční období tady má něco do sebe a zaručeně se zde nebudete nudit. Na své si zde přijdou rodiny s dětmi, parta kamarádů a přátel, nadšení sportovci. Je zde možné uspořádat i teambuilding pro menší skupiny zaměstnanců.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Pod Šerovnou
Ložnice7 ložnic
MěstoZvěřenice
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita4 až 17 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.