Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 190 m² bez realitkyVelké Karlovice - Velké Karlovice, Zlínský kraj

Velké Karlovice - Velké Karlovice, Zlínský krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 4 m² • Sklep 13 m² • Terasa 15 m²
Cena10 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme prostorný třípodlažní dům/chalupu s terasou v atraktivní lokalitě Velkých Karlovic - Miloňov. Hledáte pohodlný domov či chalupu k rekreaci v srdci přírody? Případně zvažujete investici? Zde se nabízí ideální možnost dům uzpůsobit pro poskytování ubytování za účelem rekreace.

Virtuální prohlídka domu: https://my.matterport.com/show/?m=NCFzbLT6TEc (zkopírovat a otevřít v novém vyhledávači)

Velikost domu: 95 m2 zastavěná plocha přízemního podlaží; 190 m2 zastavěná plocha všech podlaží (užitná plocha)

Počet podlaží: 3

Místnosti – přízemí: vytápěná garáž, kamenný sklep, hala s krbem (s výměníkem, který je napojený na ústřední topení) a barem s malou kuchyňkou, WC, sprcha, kotelna. Suterén je rovněž prostorově vhodný pro přestavbu na wellness apod.

Místnosti – 1. patro: obývací pokoj, kuchyň s jídelnou a vchodem na terasu, koupelna, WC, malá spižírna

Místnosti – 2. patro: tři ložnice (z toho dvě s balkónem a krásnými výhledy do krajiny), WC se sprchovým koutem.

Terasa: nadstřešená s krbem

Vybavení a stav domu: Dům byl poctivě postaven (stavěn zednickým mistrem pro vlastní potřebu). Dům byl kolaudován v roce 2000 a je ve výborném stavu. Dům je zděný, s vlastním zdrojem pitné vody (možnost napojení na obecní vodovod - vše předpřipraveno pro eventuální připojení, nebyla však potřeba využít, jelikož zdroj vlastní vody byl doposud dostačující), dům je napojen na kanalizaci, má plynový kotel, taktéž kotel na tuhá paliva (s možností „samotížky“ v případě výpadku elektřiny), teplá voda (2x bojler).

Velikost pozemku kolem domu: 735 m2 (včetně zastavěné plochy hospodářské budovy)

Vybavení a stav pozemku: Celý pozemek oplocen a řádně odvodněn. Součástí pozemku je hospodářská budova (25 m2 zastavěná plocha bez č.p.) pro uložení zahradního nářadí a uskladnění dřeva. Na pozemku je studna (kopaná, provedená z betonových skruží, včetně vodárky). Součástí pozemku jsou vzrostlé a udržované okrasné stromy a trávník.

Parkování: Jsou k dispozici až čtyři místa pro parkování (1x garáž, 1x zastřešený velký vjezd a 2x zpevněná plocha) vše v oploceném areálu.

Lokalita: Velké Karlovice jsou známé svou malebnou krajinou a klidným prostředím. Miloňov, kde se tato nemovitost nachází, nabízí harmonické spojení s přírodou a dostatek možností pro outdoorové celoroční aktivity.

Doprava: Dům je komfortně dostupný autem, taktéž autobusová zastávka je v bezprostřední blízkosti domu. Centrum obce s ochody a potravinami, lékárnou, zdravotním střediskem, ZŠ, MŠ, vlakovým nádražím je cca 1 km. Výběr lyžařských areálů s dostupností taktéž cca 1 km.

Cena: Cena nemovitosti je 10 900 000,- Kč. Cena je jednou z nejnižších v této lokalitě, což představuje skvělou příležitost.

We are selling a spacious three-storey house/cottage with a terrace in an attractive location of Velké Karlovice - Miloňov. This property is ideal for those looking for a comfortable home or cottage for recreation in the heart of nature.

Size of the house:

95 m2 built-up area of the ground floor

190 m2 built-up area of all floors (usable area)

Number of floors: 3

Rooms - ground floor:

Heated garage, stone cellar, hall with fireplace (with exchanger connected to central heating) and bar with small kitchen, toilet, shower, boiler room

Rooms - 1st floor:

Living room, kitchen with dining room and entrance to the terrace, bathroom, WC, small pantry

Rooms - 2nd floor:

Three bedrooms (two of them with balcony and beautiful views of the countryside), toilet with shower.

Terrace:

roofed with fireplace

Furnishings and condition of the house:

The house was honestly built (built by a master mason for his own use). The house was approved in 2000 and is in excellent condition. The house is brick, with its own source of drinking water (possibility of connection to the municipal water supply - all pre-prepared for eventual connection, however, there was no need to use it, as the source of own water was sufficient so far), the house is connected to the sewerage system, has a gas boiler, also a solid fuel boiler (with the possibility of "self-storage" in case of power failure), hot water (2x boiler).

Size of the land around the house: 735 m2 (including the built-up area of the outbuilding)

Facilities and condition of the property:

The whole plot is well drained. The land includes an outbuilding (25 m2 built-up area without no.) for storing garden tools and wood storage. There is a well on the plot (dug, made of concrete rubble, including waterworks). The plot includes mature and well-kept ornamental trees and lawn. The whole plot is fenced.

Parking.

Location:

Velké Karlovice is known for its picturesque landscape and peaceful surroundings. Miloňov, where this property is located, offers a harmonious connection with nature and plenty of opportunities for outdoor activities all year round.

Transportation:

The house is conveniently accessible by car, also a bus stop is in the immediate vicinity of the house. The centre of the village with shops and groceries, pharmacy, health centre, primary school, kindergarten, train station is about 1 km away. A selection of ski resorts with accessibility also about 1 km.

Price:

The price of the property is 10 900 000,- CZK. The price is one of the lowest in this location, which represents a great opportunity.

Contact:

Tour of the property according to the attached 3D model. Personal inspection only for serious candidates. For more information contact Mr. Pavel Kristek tel

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu818160
Dispozice5+1
Dostupné od29. 2. 2024
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha190
VybavenoČástečně
Plocha pozemku830
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4 m²
Sklep 13 m²
Garáž
Terasa 15 m²
Parkování
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVelké Karlovice, Miloňov, rozc.
🚶 748 m (9 min)
PoštaVelké Karlovice
🚘 1 077 m (2 min)
Obchod
🚘 948 m (1 min)
RestauracePEPICENTRUM
🚘 2 507 m (3 min)
LékárnaNový Hrozenkov - Výdejna léčiv
🚘 1 385 m (2 min)
Škola
🚘 1 061 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 274 m (2 min)
Hřiště
🚘 4 807 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.