Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Nový Ples, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Nový Ples, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Nový Ples, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyNový Ples - Nový Ples, Královéhradecký kraj

Nový Ples - Nový Ples, Královéhradecký kraj

Pronájem Chaty Nový Ples v oblasti Východní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.chata za týden: léto 17.000kč, zima 14.000kč. Přijeďte strávit klidnou dovolenou a zrelaxovat tělo v sauně do malé vesnice ve Východních Čechách, mezi Hradcem Králové a Náchodem, nedaleko hranic s Polskem. Celý objekt je oplocen, mimo hlavní komunikaci, v těsné blízkosti lesa (zde můžete houbařit). Velká zateplená pergola s venkovní kuchyní, lednicí s mrazákem, zahradním nábytkem, grilem a udírnou láká k posezení a to i za horšího počasí. A pokud Vám i přesto bude zima, můžete si u posezení zatopit. Vaše kola, která využijete po okolních cyklostezkách, si bezpečně uschováte ve zděné kolárně. Poslední novinkou je u nás venkovní finská sudová sauna na dřevo.

Myslíme i na děti, aby se u nás nenudily, když si chtějí rodiče posedět a něco ugrilovat. Na dvorku je pro ně připravená trampolína, skluzavka, houpačka, v létě bazén. Hračky nejen v chatě, ale i u pískoviště, které je pod pergolou, tudíž si mohou děti hrát i za špatného počasí.

Parametry nemovitosti

NázevChata k pronajmutí
Ložnice3 ložnice
MěstoNový Ples
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita1 až 10 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.