Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Kacanovy, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kacanovy, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kacanovy, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyKacanovy - Kacanovy, Liberecký kraj

Kacanovy - Kacanovy, Liberecký kraj

chalupa za noc: léto 4.800 Kč, zima 4.200 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Kacanovy v oblasti Český ráj: 3 ložnice, celkem pro 6 až 11 osob.chalupa za noc: léto 4.800kč, zima 4.200kč. Sandstone Lodge leží v poklidném koutu v centru Hruboskalského skalního města, 1,5 km od obce Kacanovy, na louce obklopené borovými a bukovými lesy, v sousedství Kopicova statku. Pěšky je to kousek na skalní hrad Valdštejn, zámek Hrubá Skála a také na ty nejfotogeničtější skalní vyhlídky.

Dům je obklopen přírodou, nicméně z okraje Prahy je to k nám necelá hodina. Okolí je stvořené jak pro nenáročné procházky, tak pro nepřeberné množství cyklovýletů, skalní lezení nebo návštěvy okolních hradů a zámků. Hruboskalské skalní město, Prachovské skály, Drábské světničky, Kozákov, Malá Skála, Suché skály, Trosky, Valečov, Frýdštejn, zámek Hrubý Rohozec, Sychrov... Sandstone Lodge je obklopena mnoha památkami. V zimě je to kousek na běžky do Jizerských hor nebo na sjezdovky do Krkonoš...

Parametry nemovitosti

NázevSandstone Lodge
Ložnice3 ložnice
MěstoKacanovy
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita6 až 11 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.