Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 51 m² bez realitkyBratislavská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Bratislavská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 11,4 m² • Sklep 3,3 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 674 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu nový moderní byt 1+kk v nízkoenergetické novostavbě Ponavka Tower, která byla zkolaudována v druhé polovině roku 2023. Tento útulný byt se nachází ve druhém patře čtyřpatrové budovy. Celková plocha bytu je 51 metrů čtverečních, což zaručuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Rozloha bytu: chodba 6m2, koupelna 5 m2, obývací pokoj je velký cca 25m2, balkon 11.4m2.

V 2. podzemním podlaží se nachází sklep, který má 3.5m2.

K základnímu vybavení bytu patří:

Podlahové vytápění

Klimatizace

Elektrické venkovní žaluzie

Rekuperace

Takže zkrátka: v podstatě vůbec není potřeba otevírat okno, protože systém sám vytvoří příjemnou teplotu dle Vašeho nastavení na termostatu.

Byt je částečně vybaven, což znamená, že zde naleznete základní vybavení, které vám usnadní každodenní život. Budova je označena energetickým štítkem B, což znamená, že je energeticky úsporná a přispívá k nižším nákladům na vytápění.

V bytě se nachází balkón s plochou 11,4 metrů čtverečních, který vám poskytne příjemné místo pro relaxaci a odpočinek. Koupelna je docela světla a prostorná, v rohu je nainstalována nová pračka.

Dále je zde bezbariérový přístup, což je výhodou pro osoby s omezenou pohyblivostí.

Budova je vybavena výtahem, což je velkou výhodou, zejména při přenášení těžších věcí. Parkování není součástí nabídky, ale v okolí je dostatek veřejných parkovacích míst.

Byt je pro maximálně 2 osoby, bez zvířat, nekuřáci. Deposit ve výši 20000 Kč. Bez provize: nájem přímo od majitele. Přepis energie na nájemníka, internet se hradí přímo poskytovatelovi zvlášť.

Jelikož se jedná o novostavbu a zatím není známá skutečná spotřeba předpis záloh se bude měnit SVJ dle spotřeby v průběhu nájemného vztahu, avšak nejdříve na začátku příštího roku (a se dá předpokládat že se sníží).

Výhoda být prvním nájemníkem.

Pokud máte zájem o prohlídku tohoto moderního bytu, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Těším se na vaši zprávu a budu rád, když vám ukážu tento skvělý byt osobně.

I am renting a new modern 1+kk apartment in the low-energy new building Ponavka Tower, which was approved in the second half of 2023. This cozy apartment is located on the second floor of a four-story building. The total area of the apartment is 51 square meters, which guarantees enough space for comfortable living.

Apartment layout: hallway 6m2, bathroom 5m2, living room is approximately 25m2, balcony 11.4m2.

There is a cellar in the 2nd underground floor, which has 3.5m2.

The basic equipment of the apartment includes:

Underfloor heating

Air conditioning

Electric outdoor blinds

Heat recovery

So basically, there is no need to open the window because the system itself creates a pleasant temperature according to your thermostat settings.

The apartment is partially furnished, which means you will find basic equipment here that will make your everyday life easier. The building is marked with an energy label B, which means it is energy efficient and contributes to lower heating costs.

The apartment has a balcony with an area of 11.4 square meters, which will provide you with a pleasant place for relaxation and rest. The bathroom is quite bright and spacious, with a new washing machine installed in the corner.

There is also wheelchair access, which is an advantage for people with limited mobility.

The building is equipped with an elevator, which is a great advantage, especially when carrying heavier items. Parking is not included in the offer, but there are plenty of public parking spaces nearby.

The apartment is for a maximum of 2 people, no pets, non-smokers. Deposit in the amount 20000 CZK. Transcription of electricity payments to the tenant, internet is paid directly to the provider separately. No commission: rent directly from the owner.

Since it is a new building and the actual consumption is not yet known, the advance payment regulation will change according to the consumption by the housing cooperative during the rental relationship, but not before the beginning of next year (and it can be assumed that it will decrease).

The advantage is being the first tenant.

If you are interested in viewing this modern apartment, do not hesitate to contact me via messages. I look forward to your message and I will be happy to show you this great apartment in person.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu824267
Dispozice1+kk
Dostupné od12. 2. 2024
Podlaží2
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyOstatní
VytápěníOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
Balkón 11,4 m²
Sklep 3,3 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKörnerova
🚶 323 m (4 min)
PoštaK+K výroba klíčů
🚶 311 m (4 min)
ObchodChleba
🚶 43 m (1 min)
BankaČeská Národní Banka
🚶 453 m (5 min)
RestauraceZlatá Hvězda
🚶 164 m (2 min)
LékárnaPilulka
🚶 119 m (1 min)
ŠkolaJazyková škola Savia
🚶 341 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola náměstí 28. října
🚶 603 m (7 min)
SportovištěBazén Ponávka
🚶 159 m (2 min)
Hřiště
🚶 360 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.