Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Kameničky, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kameničky, Pardubický kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kameničky, Pardubický kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyKameničky - Kameničky, Pardubický kraj

Kameničky - Kameničky, Pardubický kraj

chalupa za týden: léto 18.000 Kč, zima 17.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Kameničky v oblasti Vysočina: 3 ložnice, max. 13 osob.chalupa za týden: léto 18.000kč, zima 17.000kč. Roubená chalupa na okraji malebné obce Kameničky v srdci přírody Českomoravské vrchoviny na hranici Železných hor a Žďárských vrchů. Nabízí ubytování pro 13 lidí. Chalupa je ideální pro dovolenou více rodin s dětmi. Okolní příroda láká k procházkám, cyklistickým výletům, rybaření a houbaření.

Chalupu jsme v letech 2009 - 2012 kompletně zrekonstruovali a připravili k ubytování pro 13 osob ve třech pokojích. Další rekonstrukce a zlepšení proběhla začátkem roku 2024.K dispozici Vám bude prostorná světnice s kachlovými kamny a kuchyňskou linkou (včetně myčky na nádobí). Dále velká společenská místnost s krbem v bývalém kamenném chlévě a prostorná veranda s posezením. Chalupa je vybavena dvěma koupelnami a dvěma toaletami. V přístavbě je k dispozici finská sauna. Pro děti je u chalupy k dispozici domek na stromě a stůl na stolní tenis.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa k pronajmutí
Ložnice3 ložnice
MěstoKameničky
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacitamax. 13 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.