Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 160 m² bez realitkyTvrdá, Kamenice - Těptín, Středočeský kraj

Tvrdá, Kamenice - Těptín, Středočeský krajVybaveno • Parkování • Terasa 40 m²
Měsíční nájemné39 000 KčUšetříte 7 000 Kč46 000 Kč

+ Poplatky za služby900 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce39 000 Kč


Nabízím jedinečný dům k pronájmu. Jedná se o polovinu dvojdomu. Možný krátkodobý i dlouhodobý pronájem. Vhodné i pro jednotlivce hledající dočasné útočiště. Dům je kompletně nadstandardně vybavený, jen namátkou - espresso machine, toustovač, waflovač, barový juice squeezer, žehlička, pračka, vysavač, nádobí, gril. Součástí výbavy jsou i ručníky, peřiny i povlečení.

Dům je přípravený pro 4 osoby s možností rozšíření po domluvě. Pozemek je kompletně oplocen, vhodný tedy i pro psy a malé děti. Zahrada je ještě nezatravněná (v létě bude).

V domě je připravena pracovna s výškově polohovatelných stolem a Diablo židlí. U domu je přípraveno nabíjení na elektromobil.

Vesnice Těptín je součástí Kamenice s veškerou občanskou vybaveností. Těptín sám je ale na kopci (ranní mlhy se rozpustí podstatně dříve). Dům je na okraji vesnice, doslova kamenem dohodit do lesa. Les samotný, krásny převážně bukový, je protkán cyklosteskami a turistickými cestami. Jde dojít například k zlatonosné Sázavě. Bus s jedním přestupem jezdí pravidelně na Budějovickou. Autem se dostanete na Prahu 4 za 20 minut (napojení na D1 nebo obchvat u Jesenice).

Vysokorychlostní Wifi je v ceně, stejně jako všechny ostatní náklady až na elektřinu.

Při pronájmu na kratší dobu méně než 1 rok bude cena na navýšena dle domluvy.

I offer a unique house for rent. This is half of a semi-detached house. Possible short-term and long-term rental. Also suitable for individuals looking for temporary shelter. The house is completely equipped to the highest standard, just to name a few - espresso machine, toaster, waffle maker, bar juice squeezer, iron, washing machine, vacuum cleaner, dishes, and grill. Towels, duvets, and bed linen are part of the equipment.

The house is prepared for 4 people with the possibility of expansion by agreement. The land is completely fenced, therefore also suitable for dogs and small children. The garden is not grassed yet (it will be in the summer).

The house has a study with a height-adjustable table and a Diablo chair. Electric car charging is prepared at the house.

The village of Těptín is part of Kamenice with all civic amenities. However, Teptín itself is on a hill (the morning fogs dissolve much earlier). The house is on the edge of the village, literally a stone's throw from the forest. The forest itself, beautiful mainly beech, is interspersed with cycle paths and hiking trails. For example, you can reach the gold-bearing Sázava. A bus with one transfer goes regularly to Budějovicka. You can get to Prague 4 in 20 minutes by car (connection to D1 or bypass at Jesenice).

High-speed Wifi is included, as are all other costs except electricity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu825591
Dispozice5+kk
Dostupné od13. 2. 2024
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha160
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku400
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
MHD 2 minuty autem
Terasa 40 m²
Parkování
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDKamenice, Těptín
🚶 601 m (7 min)
PoštaKamenice
🚘 4 185 m (7 min)
Obchod
🚶 482 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 10 898 m (15 min)
RestauraceSport club
🚘 2 586 m (5 min)
LékárnaLékárna Alba
🚘 3 211 m (6 min)
Škola
🚘 2 452 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 9 808 m (14 min)
SportovištěSK Dařbož
🚘 7 023 m (10 min)
Hřiště
🚘 4 569 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.