Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Chodouň, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chodouň, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chodouň, Středočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyChodouň - Chodouň, Středočeský kraj

Chodouň - Chodouň, Středočeský kraj

chalupa za noc: celoročně 6.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Chodouň v oblasti Střední Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.chalupa za noc: celoročně 6.000kč. Rádi bychom vám nabídli nově zrekonstruovanou vesnickou chalupu v centru klidné obce Chodouň. Pokud chcete zažít klasický život na vesnici se vším, co to obnáší, je tento Domeček v Chaloupkách určen právě pro vás. Obec Chodouň je přitom velmi blízko hlavního města Prahy (cca 25 min. po nedaleké dálnici D5) a Berouna (cca 10 min), ale především leží v centru našich nejvýznamnějších kulturních památek - Koněpruských jeskyní, hradu Karlštejn, zříceniny hradu Točník, hradu Žebrák, Křivoklátu. Obec Chodouň navíc obklopuje nádherná krajina, leží totiž na rozmezí brdských a křivoklátských lesů a CHKO Český kras. Okolí tedy nabízí nepřeberné množství výletů.

Domeček je prostorný, určený pro jednu rodinu, s uzavřeným dvorem a malou zadní zahrádkou, na které se nachází velká prostorná terasa. K chalupě patří i stylový zahradní domeček - letní kuchyňka a místnost určená na kola nebo jiné sportovní vybavení.

Parametry nemovitosti

NázevDomeček v Chaloupkách
Ložnice3 ložnice
MěstoChodouň
Wifiano
Saunaano
Pes povolenne
Kapacita1 až 10 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.