Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Zhořec, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Zhořec, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Zhořec, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyZhořec - Zhořec u Pacova, Kraj Vysočina

Zhořec - Zhořec u Pacova, Kraj Vysočina

chalupa za týden: léto 21.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Zhořec v oblasti Vysočina: 2 ložnice, celkem pro 2 až 6 osob.chalupa za týden: léto 21.000kč. Před takřka 100 lety byla v malé a klidné obci Zhořec na pomezí jižních Čech a Vysočiny postavena klasická vesnická stodola. V roce 2020 byla už tak zchátralá, že byla určena k demolici. Na jejím místě měl vyrůst nový dům. My jsme to ale viděli jinak. Zchátralou stavbu jsme koupili a stavebně ji zachránili. Spolu s architekty jsme ji přebudovali do podoby komfortního domu, aniž by ztratila svůj původní ráz. Ten naopak ještě víc vynikl, protože zdi a střecha stodoly zůstaly původní. Zdůraznili jsme krásu kamenné stavby a všechny střešní tašky jsme sundali, vyčistili a vrátili zpět na své místo. Zvenku i teď vypadá stodola podobně, jako tomu bylo před 100 lety. Uvnitř je to však ještě lepší.

Do poloviny prostoru stodoly jsme vestavěli nový dům. Ve druhé polovině je stále k vidění původní podoba interiéru stodoly. Vše je vymyšleno a upraveno tak, aby se návštěvníci cítili dobře a užili si jak nového komfortního bydlení, tak stoleté historie domu. Původní část stodoly nabízí v horkých dnech příjemný chládek a pokud naopak prší, tak útočiště před deštěm.

Parametry nemovitosti

NázevStodola 63
Ložnice2 ložnice
MěstoZhořec
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 6 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.