Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Zhořec, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Zhořec, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Zhořec, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyZhořec - Zhořec u Pacova, Kraj Vysočina

Zhořec - Zhořec u Pacova, Kraj Vysočina

Pronájem Chalupy Zhořec v oblasti Vysočina: 2 ložnice, celkem pro 2 až 5 osob.chalupa za týden: léto 17.500kč. Před takřka 100 lety byla v malé a klidné obci Zhořec na pomezí jižních Čech a Vysočiny postavena klasická vesnická stodola. V roce 2020 byla už tak zchátralá, že byla určena k demolici. Na jejím místě měl vyrůst nový dům. My jsme to ale viděli jinak. Zchátralou stavbu jsme koupili a stavebně ji zachránili. Spolu s architekty jsme ji přebudovali do podoby komfortního domu, aniž by ztratila svůj původní ráz. Ten naopak ještě víc vynikl, protože zdi a střecha stodoly zůstaly původní. Zdůraznili jsme krásu kamenné stavby a všechny střešní tašky jsme sundali, vyčistili a vrátili zpět na své místo. Zvenku i teď vypadá stodola podobně, jako tomu bylo před 100 lety. Uvnitř je to však ještě lepší.

Do poloviny prostoru stodoly jsme vestavěli nový dům. Ve druhé polovině je stále k vidění původní podoba interiéru stodoly. Vše je vymyšleno a upraveno tak, aby se návštěvníci cítili dobře a užili si jak nového komfortního bydlení, tak stoleté historie domu. Původní část stodoly nabízí v horkých dnech příjemný chládek a pokud naopak prší, tak útočiště před deštěm.

Parametry nemovitosti

NázevStodola 63
Ložnice2 ložnice
MěstoZhořec
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 5 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.