Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Mikulovice, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Mikulovice, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Mikulovice, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyMikulovice - Mikulovice u Jeseníka, Olomoucký kraj

Mikulovice - Mikulovice u Jeseníka, Olomoucký kraj

Pronájem Chaty Mikulovice v oblasti Jeseníky: 2 ložnice, max. 6 osob.chata za noc: celoročně 2.700kč. Les, čistá příroda, klid a čistý vzduch, tam se nachází ubytování Mezi pařezy. Snažili jsme se vytvořit prostor, kde se lidé budou cítit dobře a užívat si pohodlí a naprosté soukromí uprostřed nádherné přírody Jeseníků. Vrátili jsme dřevo jako hlavní materiál interiéru zpět do přírody. Celá horská chata je prostorná a vzdušná, nechybí sauna, místo na sport a odpočinek. Samozřejmostí je WIFI a TV. Ohraničený prostor před chatou zaručuje, že se Vám při grilování nezatoulá dítě nebo pes v lese.

K regeneraci po výšlapu nebo výletu na kole je pro Vás připravená INFRASAUNA. Ovládání je velice jednoduché, po zapnutí si nastavíte čas a teplotu na panelu. Pobyt v této sauně je velice příjemný a krásně relaxujete tělo i mysl. JIstě Vám nemusím připomínat dodržování základních hygienických pravidel při saunování, ale ten ručník si pod zadek prosím dejte....

Parametry nemovitosti

NázevMezi pařezy
Ložnice2 ložnice
MěstoMikulovice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 6 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.