Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Všeruby, Plzeňský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Všeruby, Plzeňský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Všeruby, Plzeňský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 5 ložnic bez realitkyVšeruby - Pláně na Šumavě, Plzeňský kraj

Všeruby - Pláně na Šumavě, Plzeňský kraj

Pronájem Chalupy Všeruby - Pláně v oblasti Šumava: 5 ložnic, celkem pro 2 až 12 osob.chalupa za týden: léto 34.000kč. Chalupa po rekonstrukci, vše nové, příjezd autem až ke dveřím, parkoviště těsně u objektu, velká zahrada, hřiště pro děti, v zimě možnost lyžování skiareál Nýrsko.. A krytý, vyhřívaný bazén, 8x4,5m. Klid, ticho. Vhodné pro turistiku, běh, houbaření, V blízkosti hraničního přechodu Eschlkam do německa. Vhodné pro všechny ročníky.

V chalupě najdete pohodlnou základnu pro Vaše výlety do okolí, nebo klidné místo pro pobyt a odpočinek. V okolí naleznete spoustu míst pro výlety a sportovní vyžití jak v zimě, tak v létě. Od chalupyvede velké množství cyklostezek propojených i na německou stranu. Lyžování na německém Hohen Bogenu je vzdálené pouze 20 min. jízdy autem. V aquaparku ve Kdyni budete do 10 min a v lázních AQUACUR - Bad Kötzting za 30 min.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Samota
Ložnice5 ložnic
MěstoVšeruby - Pláně
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.