Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyBrno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby1 150 Kč
+ Poplatky za energie2 150 Kč
+ Vratná kauce37 000 Kč


Pronajmu podkrovní byt o dispozici 2+kk s celkovou plochou 43m2 umístěný ve 4. patře bytového domu se zahradou. K bytu náleží sklepní kóje a část zahrady. V bytovém domě se nachází celkem 8 bytů v nichž žijí převážně vlastníci, což mezi sousedy vytváří poměrně komunitní prostředí. V domě není instalovaný výtah. Byt se nachází v klidné, jednosměrné ulici Pastrnkova, která leží na pomezí městských částí Zábrdovice a Židenice. Byt je ideální pro jednotlivce či pár.

# Vybavení

Byt je kompletně vybavený. V obývacím pokoji s kuchyni vás potěší moderní kuchyňská linka se zánovními kuchyňskými spotřebiči zn. Electrolux. Najdete zde vestavěnou lednici s mrazákem, indukční sklokeramickou desku, digestoř, troubu a myčku nadobí. Se svými blízkými budete usedat u luxusního stolu z přírodního masivního dřeva značky Wuders o rozměrech 170 x 90 cm, ke kterému náleží 4 pohodlné židle v moderním designu. Odpočívat můžete na sedací soupravě do L odkud můžete sledovat 49” televizor LG se soundbarem.

V koupelně je připravená kombinovaná pračka se sušičkou značky LG, která pojme až 7 kg prádla. V koupelně dále najdete opravdu prostorný sprchový kout.

V ložnici budete uléhat na posteli z mořeného masivního dřeva a o váš kvalitní spánek se postará lamelový rošt s matrací z paměťové pěny o rozměrech 140 x 200 cm. Pro vaše oblečení je připravena prostorná šatní skříň se zrcadlovým křídlem dveří. Pokud se rozhodnete pracovat z domu, nechybí ani samostatný pracovní stůl s kancelářskou židlí. Abyste mohli být ve spojení s okolním světem, v bytě je již připravený router k internetovému připojení. Internetové připojení není v ceně nájmu.

Aby byl úklid bytu ještě jednodušší, k vašim službám je i robotický vysavač značky Xiaomi, který za vás vysaje i vytře podlahu.

# Praktické

Obývací pokoj s kuchyní o podlahové ploše 18,34 m2 má střešní okna značky Velux orientovaná na západ, která vám poskytnou dostatek denního světla po celý den. Ložnice o podlahové ploše 14,22 m2 má okna orientovaná na východ, každé ráno vás tak bude zdravit dechberoucí východ slunce, který můžete pozorovat přímo z pohodlí své postele.

V bytě je instalovaný úsporný plynový kotel BAXI PRIME, který slouží na ohřev vody a vytápění. Ostatní spotřebiče jsou na elektřinu. Byt má vlastní měřiče energií i vody. Spotřeba energií a vody tak bude účtována podle skutečného odběru. Energie budou přepsány na nájemníka. Cena služeb činí 1.150 Kč, za druhou osobu pak +550 Kč.

Parkování je možné přímo na ulici Pastrnkova, případně na přilehlých ulicích. Modré zóny budou zavedeny od 16. 9. 2024.

# Občanská vybavenost

V okolí se nachází nákupní domy Albert Hypermarket a Kaufland. Cyklisty potěší těsná blízkost dálkové cyklotrasy Brno-Vídeň. Do centra města se MHD dostanete cca za 15 minut. Přibližně stejně dlouho trvá pěší chůze na Židenické vlakové nádraží. Ve vzdálenosti přibližně 10 minut pěší chůze nyní vzkvétá developerský projekt Nová Zbrojovka, který do oblasti přinese další možnosti občanské vybavenosti.

I will rent an attic apartment 2+kk with a total area of 43m2 located on the 4th floor of an apartment building with a garden. The apartment includes a cellar cubicle and part of the garden. There are eight apartments in the apartment building mainly the owners live in, which creates a relatively communal environment among the neighbors. There is no elevator installed in the building. The apartment is on the one-way street of Pastrnkova, on the border of the Zábrdovice and Židenice city districts. The apartment is ideal for an individual or a couple.

# Equipment

The apartment is fully equipped. In the living room with the kitchen, you will be pleased with the modern kitchen unit with new Electrolux kitchen appliances. Here, you will find a built-in fridge with a freezer, an induction glass ceramic hob, a hood, an oven, and a dishwasher. You will sit with your loved ones at a luxurious table made of natural solid wood of the Wuders brand, measuring 170 x 90 cm, which includes four comfortable chairs in a modern design. You can relax on the L-shaped sofa set from where you can watch a 49" LG TV with a soundbar.

The bathroom has a combined LG washing machine and dryer, which can hold up to 7 kg of laundry. In the bathroom, you will also find a spacious shower.

In the bedroom, you will lie on a bed made of stained solid wood, and your quality sleep will be ensured by a slatted slat with a memory foam mattress measuring 140 x 200 cm. A spacious wardrobe with a mirrored door leaf is ready for your clothes. If you decide to work from home, there is also a separate desk with an office chair. For you to be connected to the outside world, there is already an internet connection router in the apartment. Internet connection is not included in the rent.

To make cleaning the apartment even more manageable, a Xiaomi robotic vacuum cleaner is also at your service, which vacuums and wipes the floor for you.

# Practical information

The 18.34m2 kitchen living room has west-facing Velux skylights, giving you plenty of natural light throughout the day. The bedroom, with a floor area of 14.22 m2, has east-facing windows, so every morning, you will be greeted by a breathtaking sunrise, which you can observe directly from the comfort of your bed.

The apartment has an economical BAXI PRIME gas boiler installed, which is used for water heating and heating. Other appliances are electric. The apartment has its own energy and water meters. Energy and water consumption will thus be charged according to actual consumption. Energy will be transferred to the tenant. The price of the services is CZK 1,150; for the second person + CZK 550.

Parking is possible directly on Pastrnkova street or on adjacent streets. Blue zones will be introduced from 16/09/2024.

# Civic amenities

You can reach the city center by public transport in about 15 minutes. It takes the same time to walk to the Židenice train station.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu831416
Dispozice2+kk
Dostupné od19. 4. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Sklep 5 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDTkalcovská
🚶 349 m (4 min)
PoštaK+K výroba klíčů
🚘 2 271 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 358 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 372 m (5 min)
RestauraceRestaurace U Badinů
🚶 306 m (4 min)
LékárnaU lázní
🚶 475 m (6 min)
ŠkolaMŠ speciální, ZŠ speciální a Praktická škola Elpis
🚘 924 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Merhautova
🚘 1 222 m (3 min)
SportovištěOldstyle Gym
🚶 516 m (6 min)
Hřiště
🚶 721 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.