Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Bílá Lhota, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Bílá Lhota, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Bílá Lhota, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyBílá Lhota - Měník, Olomoucký kraj

Bílá Lhota - Měník, Olomoucký kraj

Pronájem Chaty Bílá Lhota - Měník v oblasti Severní Morava a Slezsko: 1 ložnice, max. 4 osoby.chata za noc: celoročně 2.400kč. Chata se nachází na samotě přímo pod kopcem Třesín (významná krasová lokalita). Objekt dříve sloužil jako zázemí pro speleologickou činnost, která probíhala v jeskyni "Ve štole". Vstup do této jeskyně se nachází přímo u chaty a po domluvě jsou možné soukromé prohlídky nebo speleoterapie. V r. 2022 byla chata kompletně zrekonstruována. Přímo na zahradě chaty se nachází zpevněné parkoviště a ohniště.

V blízkosti pak naleznete mnoho turistických tras a cyklotras. Chatu najdete přímo u listnatého lesa, v blízkosti je pouze hájenka. Zpřístupněné jeskyně Mladeč se nacházejí 1,5km chůzí přes louku. Kopec Třesín oplývá bájemi a pověstmi a v lesích můžete naleznout mnoho zajímavostí jako např. Čertova brána, jeskyně Podkova, rytířský sál, řimické vyvěračky, geologické varhany, apod.

Parametry nemovitosti

NázevChata Mladeč u jeskyně
Ložnice1 ložnice
MěstoBílá Lhota - Měník
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 4 osoby
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.