Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Netolice, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Netolice, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Netolice, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyNetolice - Netolice, Jihočeský kraj

Netolice - Netolice, Jihočeský kraj

chalupa za týden: léto 15.500 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Netolice v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.chalupa za týden: léto 15.500kč. Ke krátkodobým rekreačním pobytům nabízíme útulný rodinný domek v Netolicích. K dispozici je plně vybavená kuchyně s jídelnou včetně elektrospotřebičů (elektrický sporák, lednice, mikrovlnná trouba, myčka, pračka), tři ložnice o dvou lůžkách, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro další dvě osoby, koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta (oddělená od koupelny). Dům je obklopen krásnou prostornou zahradou, jejíž svěží zeleň a množství stromů poskytují v parních letních dnech příjemné útočiště. Na své si zde přijdou malí i velcí návštěvníci. Pro chvíle relaxu lze využít houpačku, větší zahradní altán, venkovní posezení (možnost grilování na multifunkčním grilu s otevřeným ohněm) a menší bazén. Pro nejmenší hosty bude připravena trampolína i venkovní fotbal pro malé rošťáky. Možnost parkování na oploceném pozemku přímo u domu.

Jihočeská chaloupka pro relax je velice dobře situována a nabízí tak ideální kompromis mezi pobytem v přírodě a městským vyžitím. Pokud jste milovníky malebné jihočeské krajiny, neměli byste si nechat ujít procházku do lesa vzdáleného pouze pár minut chůze. Přímo na náměstí můžete navštívit místní muzeum nebo si zajít do některé z dobrých hospůdek s českou i mezinárodní kuchyní či ochutnat zmrzlinu v pravé italské kavárně. Na okraji Netolic se nachází malebný zámek Kratochvíle, na jehož zámecké zahradě můžete v létě navštívit divadelní představení místního ochotnického sboru, na která se sjíždí návštěvníci ze širokého okolí. V zámecké restauraci si lze užít i příjemný oběd či večeři s krásným výhledem přímo na zámek. Asi 2 km za městem je autokemp Podroužek s restaurací a venkovním posezením. Oblibě se těší i archeologické naleziště přímo v Netolicích či netolická jízdárna (město každoročně pořádá koňské dostihy).

Parametry nemovitosti

NázevJihočeská chaloupka pro relax
Ložnice3 ložnice
MěstoNetolice
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.