Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Chotilsko, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chotilsko, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Chotilsko, Středočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyChotilsko - Křeničná, Středočeský kraj

Chotilsko - Křeničná, Středočeský kraj

chalupa za noc: celoročně 2.999 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Živohošť v oblasti Střední Čechy: 1 ložnice, celkem pro 1 až 6 osob.chalupa za noc: celoročně 2.999kč. Vítejte v rekreačním objektu Chalupa na vodě ve Staré Živohošti, malebném meandru Slapské přehrady. Chalupa Na Vodě je unikátní rekreační dům, který se nachází přes léto v hojně navštěvované vesnici Stará Živohošť. I přes velké množství rekreantů v oblasti je chalupa umístěna v naprosto klidné lokalitě a je ze všech stran oplocena. Mezi největší lákadla domu patří prostorná slunečná terasa, na které si budete připadat skutečně jako na vodě. Dále pak soukromé molo a vlastní přístup k vodě, kde vás nebude nikdo rušit a vy se můžete v klidu opalovat a skákat nerušeně do vody. Samozřejmostí je zahradní gril, venkovní i vnitřní kuchyně, krásný vnitřní krb a prostorná budova, ve které se budete cítit skvěle jak za krásných slunečných dní, tak i za dešti. Chalupa je ideálně připravena pro 4 osoby (spaní je v jedné místnosti, kde je v přízemí umístěna manželská postel a v otevřeném horním patře (podesta) jsou další 2 lůžka, která se dají srazit k sobě), přičemž po domluvě lze navýšit až na 6 osob (přistýlka a matrace). Horní patro lze oddělit od spodního stahovacími rohožemi. Na chalupu můžete také přicestovat po vodě - kotvení u mola je možné. Celý dům je tak unikátním místem pro všechny vodní aktivity. Díky soukromému molu si můžete naplno užít vodní radovánky, od paddleboardu až po jízdu na lodi. Po domluvě a vratné záloze je možné zapůjčení paddleboardu.

Přístup k vodě – k vodě se dostanete po velkých dřevěných schodech a skrz branku, kterou prosím nezapomínejte zamykat. Při chůzi po schodech dbejte zvýšené opatrnosti. Vyvarujte se užívání schodů v opilosti! Na molo se jde po dřevěném můstku, před kterým je možné si ponechat elektroniku a další věci, které by mohly omylem z mola spadnout do vody. Na molo se z vody dá vylézt pomocí nerezového žebříku, který prosím na noc vytáhněte z vody – po delší době ve vodě se na jeho povrch chytají řasy, po kterých to klouže.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Na Vodě
Ložnice1 ložnice
MěstoŽivohošť
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 6 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.