Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Hanušovice, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hanušovice, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Hanušovice, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyHanušovice - Hanušovice, Olomoucký kraj

Hanušovice - Hanušovice, Olomoucký kraj

chalupa za týden: celoročně 29.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Hanušovice v oblasti Jeseníky: 4 ložnice, max. 10 osob.chalupa za týden: celoročně 29.000kč. Ubytování ve 150 let staré útulné chalupě v Hanušovicích. V Hanušově chalupě se vyspí pohodlně 10 hostů ve 4 ložnicích. Na přízemí je plně vybavená kuchyně s moderními spotřebiči (lednička, myčka, varná deska, mikrovlnná trouba, trouba, kávovar Nespresso), ale i původní kachlová pec (plně funkční). Společenská místnost s dlouhým stolem a obývací pokoj se sedačkou a kamny. V koupelně je pračka i sušička. Posedět u kávy nebo u snídaně můžete na prostorné terase. Krásná a rozlehlá zahrada nabízí možnost grilování a táboráku kolem ohniště. Uspávat vás bude zvuk potoka, který protéká hned vedle zahrady.

Na chalupě je všechno k dispozici - ručníky, povlečení, společenské hry, sůl, pepř, oleje, dřevo na topení i na táborák. Nemusíte si nic vozit. Je to stará chalupa v lese, takže můžete narazit na různá zvířata. Potok je volně přístupný a tak je potřeba dávat trochu větší pozor na své děti nebo psy. S domácími mazlíčky jsme v pohodě.

Parametry nemovitosti

NázevHanušova Chalupa
Ložnice4 ložnice
MěstoHanušovice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 10 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.