Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Pronájem domu 4+kk • 129 m² bez realitkyU Kamene, Vysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský kraj

U Kamene, Vysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Terasa 20 m²
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie7 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 35 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Majitelka bez účasti realitní kanceláře nabízí k pronájmu téměř nový, krásný řadový rodinný dům se zahradou a garáží, který se nachází v klidné části obce Vysoký Újezd, nedaleko Prahy, kam se v případě potřeby dostanete autem do 20 minut po dálnici. Najdete zde vše potřebné pro pohodlný a klidný život, základní školu, dvě školky, poštu, tři skvělé restaurace jedna je autentická italská restaurace , obchod Žabku, kosmetický salon, posilovnu, fotbalové hřiště, obecní úřad a to vše v docházkové vzdálenosti od domu. Pro děti je zde několik dětských hřišť a v zimě se bruslí na rybníčku přímo v centru obce. Tento dům představuje ideální místo jak pro milovníky golfu, tak i pro mladé rodiny, kteří si rádi udělají výlet do okolních lesů, či do lomu Amerika a na Karlštejn. Dům má dvě podlaží a užitnou plochu 123 m² vše je připraveno pro nastěhování.Nad 1. patrem je půda. V přízemí vstupujete do domu prostornou chodbou s vestavěnou skříní, z chodby je přímý vstup do garáže (6x2,5x2,1m),druhý vstup je na WC s umyvadlem a také velmi praktickým úložným prostorem pod schodištěm. Hlavním velkorysým prostorem je velká, krásná bílá moderní kuchyň vybavená všemi spotřebiči, která je propojená s jídelnou a spojená s obývacím pokojem plným světla ze kterého je přímý vstup na terasu se zahradou.Schody vedou do patra, kde jsou tři neprůchozí pokoje a koupelna s vanou, WC a dvěma umyvadly, vše je prostorné a osvětlené velkým oknem se žaluziemi (jsou i v celém domě). Jeden z pokojů s okny do ulice je skvělý pro umístění pracovny a nebo dětského pokoje. Další dva neprůchozí pokoje jsou vhodné pro ložnici a dětský pokoj. Při kolaudaci stavby, která byla dokončena v roce 2020, byly použity jen ty nejkvalitnější materiály – dům byl stavěn v rámci rezidenčního projektu. Dům je zděný Porothermem se zateplením, jsou zde kvalitní plastová vícekomorová okna, plovoucí podlaha a italská dlažba. Topení je řešeno kondenzačním plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů. PENB uvádí nemovitost jako nízkoenergetickou (B). Do obou podlaží jsou přivedeny datové sítě s rychlým internetem - optický kabel. Okolí domu je upravené a velkoryse propojené s okolím.Na upravené zahradě je terasa vybízející k posezení s přáteli, či odpolední kávě. K domu náleží dvě prostorná parkovací místa na vlastním pozemku přímo před domem a další možností je parkování na parkovišti vzdáleném minutu chůze. Příjemný rezidenční projekt Vysoký Újezd v zeleni navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kteří hledají klidný styl života v rychlém dosahu Prahy a veškerých služeb. K nájezdu na dálnici D5 je to 10 minut jízdy autem a cca 10 minut k nejbližší stanice metra.Realizuje se zde na návsi také velkorysý projekt 5 hvězdičkového hotelu s wellness z původního zámečku s dvěmi restauracemi. Jedna zážitková restaurace Papilio je již otevřená a zdejší kuchař má nakročeno svým umem k michelinské hvězdě. Obec je výjímečná svým zaměřením na sport hlavně na golf.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu836541
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 6. 2024
StavNovostavba
Užitná plocha129
VybavenoČástečně
Plocha pozemku180
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty autem
Terasa 20 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDVysoký Újezd
🚶 448 m (5 min)
PoštaVysoký Újezd
🚶 484 m (6 min)
ObchodU Mlýna
🚘 3 921 m (6 min)
RestauraceZastávka
🚘 3 127 m (5 min)
Lékárna
🚘 5 766 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Nučice
🚘 3 975 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Nučice
🚘 3 922 m (6 min)
SportovištěTJ Sokol Nučice
🚘 3 531 m (5 min)
Hřiště
🚘 3 825 m (6 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.