Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Rovensko pod Troskami, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rovensko pod Troskami, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rovensko pod Troskami, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyRovensko pod Troskami - Štěpánovice u Rovenska pod Troskami, Liberecký kraj

Rovensko pod Troskami - Štěpánovice u Rovenska pod Troskami, Liberecký kraj

chata za týden: léto 10.000 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Rovensko pod Troskami v oblasti Český ráj: 3 ložnice, max. 5 osob.chata za týden: léto 10.000kč. V Českém ráji na vrcholku Boreckých skal, v lese, se nachází malá, útulná chatička, v které prostě chcete být... :-). Z terasy se díváte na hrad Trosky, užíváte si příjemného polostínu, které Vám nabízí prostředí smíšeného lesa. Tuhle stojí borovice, tady smrk, naproti břízka ani lesní kapradí nechybí. Snídaně, oběd i večeře za letního počasí bývají na terase velmi příjemné a zdárně se prodlužují. Díky skalám a výšce 360m je zde za horkých letních dnů, vždy cca o 5 stupňů méně než dole v městečku.

Procházky lesem v bezprostředním okolí, po vršku skal s těmi nejúchvatnějšími výhledy na hrad Trosky a nezapomenutelný západ slunce z vršku jedné z nejkrásnějších vyhlídek Českého ráje - vyhlídky Svatopluka Čecha - 50m od chaty.

Parametry nemovitosti

NázevChata na vrcholu Boreckých skal
Ložnice3 ložnice
MěstoRovensko pod Troskami
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 5 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.