Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 313 m² bez realitkyDolní konec, Letohrad - Kunčice u Letohradu, Pardubický kraj

Dolní konec, Letohrad - Kunčice u Letohradu, Pardubický krajMHD 2 minuty autem • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 16 m² • Terasa 16 m²
Cena7 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 885 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi výjimečnou nemovitost v ulici Dolní konec města Letohrad, která je situovaná ve velmi klidné lokalitě v blízkosti centra s krásným výhledem. Jedná se o třípodlažní rodinný dům s celkovou užitná plochou 313,15 m2, s třemi oddělenými bytovými jednotkami, na pozemku o celkové výměře 494 m2.

Dům byl postaven v letech 1991-92 a je napojen na veřejný vodovod, veřejnou kanalizaci a elektrickou síť.

Nejmenší bytová jednotka v suterénu domu má velikosti 50 m2 a dispozici 1+1. Nabízí chodbu, ložnici, samostatnou kuchyň a koupelnu s toaletou.

Součástí suterénu je i kotelna, 2 sklepy, kolárna a veliká garáž. Celková výměra užitná plochy suterénu je 123,42 m2.

Druhá bytová jednotka se nachází v přízemní domu, má dispozici 3kk s velikostí 93,30 m2 a nabízí 2 pokoje, koupelnu, WC, předsíň, sklad a velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem s přímým vstupem francouzským oknem na venkovní terasu s pergolou a posezením v zeleni. Vstup na terasu je možný rovněž z jednoho z pokojů.

Třetí bytová jednotka je v podkroví domu, o dispozici 4kk a ploše 96,43 m2 a její součástí jsou 3 pokoje, obývací pokoj s kuchyní, koupelna s WC a chodba, ze které je přístup na půdu domu.

Bytové jednotky jsou upraveny tak, aby byl možný jejich samostatné přístup, avšak jednou malou úpravou mohou být patra propojena v jeden celek.

Vytápění je zajištěno dosluhujícím elektrickým kotlem. V přízemí i v podkroví se nachází krbová kamna na dřevo. PENB nebyl prozatím doložen, proto uvádíme třídu G.

Exteriér domu tvoří příjemná klidná zahrada, jejíž součástí je terasa s pergolou, vzrostlé stromy a z příjezdové cesty další 2 zpevněné parkovací místa.

Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě města Letohrad, území Kunčice, s výhledem na město, přibližně 8 minut chůze od vlakové stanice Letohrad. Centrum Letohradu je pak cca 10 minut chůze. Letohrad leží na řece Tiché Orlici v malebném podhůří Orlických hor s nádherným raně barokním zámkem a přilehlým zámeckým parkem, náměstím, Novým dvorem s Muzeem řemesel, tvrzí, kostely.

Letohrad je mekkou biatlonistů a ostatních sportovců, neboť nabízí širokou škálu sportovních aktivit vč. nespočtu cyklostezek. Je zde i bohaté kulturního vyžití jako slavná Kopečková pouť, Mezinárodní hudební festival a další.

RK prosíme nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu840717
DispoziceOstatní
Dostupné od11. 5. 2024
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha313
VybavenoČástečně
Plocha pozemku494
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 16 m²
Parkování
MHD 2 minuty autem
Sklep 16 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLetohrad, aut. st.
🚘 1 254 m (2 min)
PoštaLetohrad
🚘 1 468 m (3 min)
ObchodKonzum
🚶 748 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 926 m (2 min)
RestauracePolojasno Bistro Phó Viêt
🚶 770 m (9 min)
LékárnaU Kosmy a Damiána
🚘 1 411 m (3 min)
ŠkolaLetohradské soukromé gymnázium
🚘 1 082 m (3 min)
Mateřská školaMŠ U Dvora
🚘 1 574 m (3 min)
SportovištěKlub biatlonu Letohrad, p.s.
🚘 2 459 m (5 min)
Hřiště
🚘 2 158 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.