Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Chaty a chalupy

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem chaty, chalupy • 16 m² bez realitkyNa Pučálce, Praha - Dejvice

Na Pučálce, Praha - DejviceMHD 8 minut pěšky
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za energie300 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu dřevěnou chatku o ploše 16 m2 s přilehlým pozemkem o rozloze 400 m2, která se nachází v klidné oblasti zahrádkářské kolonie, kde si můžete užívat klid a pohodu v blízkosti přírody.

Částečně podsklepená chatka je v dobrém stavu po rekonstrukci střechy. Nabízí možnost využití jako zázemí pro práci na zahrádce. Chatka je vybavená pouze základním nábytkem, což vám dává možnost si ji přizpůsobit svým představám a potřebám. K dispozici je zahradnické náčiní včetně elektrické sekačky.

K dispozici je čtvercový pozemek s několika ovocnými stromy. Záhony a trávníky si můžete upravit podle svých představ. Parkování je možné na centrálním parkovišti. V nutných případech je možný příjezd přímo k pozemku. Stanice autobusu PID je u vchodu do areálu.

Na pozemek je přivedena voda pro zalévání, pitná voda je k dispozici cca 50m od vstupu na pozemek. Přímo do chatky je zavedena elektřina.

Pokud hledáte útulné místo pro relaxaci a odpočinek v blízkosti centra Prahy, tato možnost může být právě pro vás. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte. Rádi Vám představíme tuto zahradu osobně.

I offer for long-term rent a wooden cottage with an area of 16 m2 and an adjacent land of 400 m2, located in a quiet area of a garden colony where you can enjoy peace and comfort close to nature.

The partially basement cottage is in good condition after the roof reconstruction. It offers the possibility of use as a base for working in the garden. The cottage is equipped with only basic furniture, giving you the opportunity to customize it to your preferences and needs. Gardening tools, including an electric lawn mower, are available.

There is a square plot of land with several fruit trees. You can adjust the beds and lawns according to your preferences. Parking is available at the central parking lot. In necessary cases, direct access to the land is possible. The PID bus station is located at the entrance to the area.

Water for irrigation is provided on the land, drinking water is available about 50m from the entrance to the land. Electricity is connected directly to the cottage.

If you are looking for a cozy place for relaxation and rest near the center of Prague, this option may be just for you. For more information or to arrange a viewing, please contact us. We will be happy to introduce you to this garden personally.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu840728
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku400
Konstrukce budovyDřevostavba
Užitná plocha16
Dostupné od12. 5. 2024
StavDobrý

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 8 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJenerálka
🚶 703 m (8 min)
PoštaPraha 65
🚘 3 108 m (6 min)
Obchod
🚘 2 678 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 870 m (7 min)
RestauraceFestina Lente
🚶 697 m (8 min)
LékárnaBenu
🚘 3 320 m (7 min)
ŠkolaMezinárodní škola v Praze
🚘 1 988 m (4 min)
Mateřská školaMotýlek
🚘 3 086 m (6 min)
SportovištěSportcentrum Romana Šebrleho
🚘 3 096 m (8 min)
Hřiště
🚘 1 493 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.