Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyMošnerova, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký kraj

Mošnerova, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký krajMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 5 m² • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie3 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu krásný byt 3+kk s balkónem a parkovacím stáním v novostavbě cihlového domu v jedné z nejvyhledávanějších lokalit nedaleko Fakultní nemocnice Olomouc na ulici Mošnerova. Byt má výměru 83 m2 + balkon 5 m2 + sklep 5m2 a nachází se ve 2. NP. K bytu náleží vlastní parkovací stání před domem. Byt je ve výborném stavu, nově vymalován, uklizen a nachystán k nastěhování ihned. Nemovitost se skládá ze dvou samostatných pokojů a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, šatnou, WC, koupelnou a prostornou předsíní. Do všech pokojů se vstupuje z předsíně a jsou neprůchozí.

V předsíni se nachází vestavná skříň o délce 4,5 metrů a dále vstup do zbudované šatny, která je obrovskou výhodou a nabídne tak dostatek úložného prostoru pro všechny.

Obývací pokoj je vybaven rozkládací sedací soupravou, televizním stolkem, dvěma konferenčními stolky a knihovnou. Veškerý nábytek byl vyroben na zakázku. Obývací pokoj je spojen s kuchyní. V jídelní zóně se nachází rozkládací jídelní stůl z dýhy a čtyři židle. Na míru vyrobená kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči: indukční varná deska, trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem.

V prostorné koupelně je k dispozici sprchový kout i vana, přípojka na pračku i sušičku, umyvadlo, skříňka, zrcadlo a otopný žebřík. WC je samostatné včetně malého umyvadla.

Dva samostatné pokoje mohou sloužit jako ložnice, větší pracovna nebo dětský pokoj.

Všechna okna jsou opatřena žaluziemi i sítěmi proti hmyzu.

Dále je možno v domě využívat společnou kolárnu/kočárkárnu. Vytápění je zajištěno dálkově. V každém pokoji jsou osazeny radiátory, v koupelně a předsíni je umístěno podlahové topení.

Nájemné činí 20 000 Kč/měs. Dále je nutno počítat se zálohami 5.500 Kč/měs vč. elektřiny. Konečné vyúčtování bude provedeno po odečtu stavu měřidel. Vratná kauce 40.000 Kč. Internet - možnost napojení na optický kabel (nájemce si poskytovatele zajistí sám).

V blízkosti bytového domu se nachází zeleň k relaxaci i procházkám, cukrárna, restaurace, večerka, fakultní nemocnice, zastávky MHD, škola, školka. Výborná dostupnost ke sjezdu na dálnici. Jedná se o pohodlné a klidné bydlení.

Hledáme slušné nájemce na dlouhodobější pronájem, nekuřák, bez exekucí a insolvencí

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu841721
Dispozice3+kk
Dostupné od17. 5. 2024
Podlaží3. podlaží z 5
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha83
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovySmíšená

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
Parkování
MHD 6 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOkružní
🚶 528 m (6 min)
PoštaOlomouc 10
🚘 1 630 m (5 min)
ObchodVečerka
🚶 380 m (5 min)
BankaČeská pojišťovna
🚘 3 428 m (7 min)
RestauraceQueen
🚶 427 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 674 m (8 min)
ŠkolaZŠ Stupkova
🚘 1 260 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Vojanova
🚶 476 m (6 min)
Sportoviště
🚘 2 884 m (5 min)
Hřiště
🚶 267 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.