Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyČesákova, Praha - Střížkov

Česákova, Praha - StřížkovMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 1,52 m² • Lodžie 3,5 m²
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RK NEVOLAT

Na prodej útulný byt o rozloze 31 m² v 10. patře domu vybaveného dvěma velkými nákladními výtahy. Byt prošel rekonstrukcí, včetně instalace nových vodovodních a kanalizačních trubek. Na podlaze je vodě odolné vinylové povrchové krytí.

Kuchyňský prostor je vybaven vestavěnou technikou (sporák, odsavač, trouba) a doplněn kuchyňským ostrůvkem, který lze využít jako další pracovní plochu nebo jídelní stůl. Veškeré vybavení zobrazené na fotografiích zůstává novému majiteli. Kuchyň je také vybavena osvětlením s bezkontaktním ovládáním.

Koupelna a záchod jsou oddělené. V koupelně je prostorná sprchová kabina, moderní skříňky s osvětlením a pračka. Osvětlení v místnosti lze regulovat podle jasu a teploty světla, ovládání je možné jak spínačem, tak dálkovým ovládáním.

Skladovací prostor o rozloze 1,5 m² se nachází v suterénu a je přístupný přímo z výtahu. Z bytu je krásný výhled na Žižkovskou televizní věž a centrum Prahy, stejně jako na úchvatné západy slunce, které lze pozorovat přímo z balkonu. Na balkoně je dostatek místa pro umístění stolu a židlí, což umožňuje užívat si čerstvého vzduchu a přírody.

Poloha bytu v klidné a zelené čtvrti poskytuje vynikající dostupnost ke všem potřebným službám: do stanice metra Střížkov dojdete jen za 7 minut pěšky, poblíž jsou tramvajové a autobusové zastávky, velký supermarket Kaufland, posilovna, škola a školka. V blízkosti je také velké parkoviště v modré zoně a další bezplatné parkování. Také jsou v docházkové vzdálenosti supermarkety, nákupní centrum a zelené ostrůvky pro sport a odpočinek.

Nízké komunální poplatky a vynikající investiční potenciál činí tento byt ideálním výběrem jak pro pronájem, tak pro vlastní bydlení.

RK DO NOT CALL

For sale, a cozy apartment with an area of 31 m² on the 10th floor of a building equipped with two large freight elevators. The apartment has undergone renovation, including the installation of new plumbing and sewage pipes. The floor has water-resistant vinyl flooring.

The kitchen area is equipped with built-in appliances (stove, extractor hood, oven) and complemented by a kitchen island, which can be used as an additional workspace or dining table. All the equipment shown in the photos remains with the new owner. The kitchen is also equipped with lighting with touchless control.

The bathroom and toilet are separate. The bathroom features a spacious shower cabin, modern cabinets with lighting, and a washing machine. The room's lighting can be adjusted according to brightness and light temperature, with control possible both by switch and remote control.

A storage space of 1.5 m² is located in the basement and is directly accessible from the elevator. The apartment offers a beautiful view of the Žižkov Television Tower and the center of Prague, as well as stunning sunsets that can be observed directly from the balcony. There is enough space on the balcony for a table and chairs, allowing for the enjoyment of fresh air and nature.

The apartment's location in a quiet and green neighborhood provides excellent access to all necessary services: the Střížkov metro station is just a 7-minute walk away, with tram and bus stops nearby, a large Kaufland supermarket, a gym, a school, and a kindergarten. There is also a large blue zone parking lot and additional free parking nearby. Supermarkets, shopping centers, and green areas for sports and relaxation are also within walking distance.

Low communal fees and excellent investment potential make this apartment an ideal choice for both rental and personal living.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu842107
Dispozice1+kk
Dostupné od20. 5. 2024
Podlaží10. podlaží z 12
Konstrukce budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha31
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Lodžie 3,5 m²
Výtah
Sklep 1,52 m²
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Ďáblice
🚶 348 m (4 min)
PoštaPraha 82
🚘 1 441 m (3 min)
ObchodPotraviny Slunečnice
🚶 225 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 858 m (4 min)
RestauraceMynos
🚶 211 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 593 m (7 min)
Škola
🚶 248 m (3 min)
Mateřská školaMeridian Kids
🚶 545 m (7 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚘 2 157 m (5 min)
Hřiště
🚶 116 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.