Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 135 m² bez realitkyDolní Morava - Dolní Morava, Pardubický kraj

Dolní Morava - Dolní Morava, Pardubický krajMHD 2 minuty pěšky • Parkování • Garáž • Terasa 20 m²
Cena9 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 441 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk a podlahové ploše 132 m2, nacházející se v blízkosti Skiresortu Buková hora v Orlických horách.

Nemovitost je vystavěna na krásném a klidném místě obce Mlýnický Dvůr, pouhých 1000 m od sjezdovky Skipark Červená Voda, který je součástí Skiresortu Buková hora v Orlických horách a 17min k lyžařskému centru Dolní Morava.

Jedná se o precizně postavěný dům z kvalitních materiálů, kdy již na první pohled poznáte kvalitu řemeslné práce.

Dispozice domu je graficky znázorněna formou 3D půdorysu v prezentaci.

Dům je nabízen bez vybavení a zájemcům pro lepší představivost v prezentaci uvádíme formou virtuálního homestagingu, jak by mohl vypadat obývací pokoj s kuchyní a jedna ložnice.

Dům je možno vytápět jak krbem s rozvody teplého vzduchu do každé místnosti, tak i formou teplovodního podlahového vytápění napojeného na elektrokotel. Veřejný vodovod a kanalizace, elektřina 220/380 V.

Prostorný dům nabízí využití jak pro bydlení, rekreaci početné rodiny, tak i zhodnocení investice formou pronájmu.

Toto velkolepé místo přinese úžasné relaxační a sportovní vyžití v zimě i v létě – Sky Bridge 721 a stezka v oblacích Dolní Morava, vodní nádrž Pastviny v Orlických horách, přírodní park Králický sněžník, hory Praděd a Šerák, rozhledna Suchý Vrch a mnoho dalšího.

Veškeré bližší informace ohledně domu a použitých materiálů při výstavbě, rádi sdělíme při individuální prohlídce nemovitosti, kde budete mít možnost reálně navnímat atmosféru tohoto domu a jeho dispoziční uspořádání.

Cena k jednání.

telefon 7 7 7 0 1 3 9 2 1

We offer for sale a new family house with a layout of 5+kk and a floor area of 132 m2, located near the Skiresort Buková hora in the Orlické Mountains.

The property is built in a beautiful and quiet location in the village of Mlýnický Dvůr, just 1000 m from the ski slope Skipark Červená Voda, which is part of the Skiresort Buková hora in the Orlické Mountains and 17 minutes to the ski center Dolní Morava.

It is a precisely built house made of quality materials, where you can see the quality of craftsmanship at first sight.

The layout of the house is graphically represented in the form of a 3D floor plan in the presentation.

The house is offered unfurnished and for better imagination, we provide a virtual homestaging presentation of how the living room with kitchen and one bedroom could look.

The house can be heated either by a fireplace with hot air distribution to each room, or by a warm water underfloor heating system connected to an electric boiler. Public water supply and sewerage, electricity 220/380 V.

The spacious house offers a variety of uses for living, recreation for a large family, as well as investment appreciation through rental.

This magnificent place offers amazing relaxation and sports activities in winter and summer - Sky Bridge 721 and the trail in the clouds of Dolní Morava, the reservoir Pastviny in the Orlické Mountains, the natural park Králický Sněžník, the mountains Praděd and Šerák, the lookout tower Suchý Vrch and much more.

All detailed information about the house and the materials used in its construction will be provided during an individual property tour, where you will have the opportunity to truly experience the atmosphere of this house and its layout.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu842227
Dispozice5+kk
Dostupné od20. 5. 2024
StavNovostavba
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha135
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 190
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 20 m²
Garáž
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDolní Morava, obchod
🚶 162 m (2 min)
PoštaKrálíky
🚘 7 368 m (9 min)
ObchodKonzum
🚶 140 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 7 482 m (9 min)
RestauraceKrčma
🚶 751 m (9 min)
LékárnaU Černého orla
🚘 7 561 m (10 min)
ŠkolaZákladní škola Králíky
🚘 7 934 m (10 min)
Mateřská škola
🚘 3 144 m (4 min)
Sportoviště
🚘 7 720 m (10 min)
Hřiště
🚘 3 833 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.