Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Velké Svatoňovice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Velké Svatoňovice, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Velké Svatoňovice, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyVelké Svatoňovice - Markoušovice, Královéhradecký kraj

Velké Svatoňovice - Markoušovice, Královéhradecký kraj

Pronájem Chaty Markoušovice v oblasti Krkonoše: 2 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.chata za týden: léto 15.000kč, zima 13.000kč. Vítejte na naši chatě Valda. Nachází se na klidném místě, kam se navečer chodí srnky pást. Pohodlně se usaďte a vychutnávejte si hory, kopce, lesy a západ slunce... to celé tu máte přímo z terasy jako na dlani. Chalupa je ve svahu těsně pod hřebenem Jestřebích hor, které jsou cca 12 km od města Trutnova. Procházkou nebo na kolech po hřebeni potkáte bunkry, rozhledny. Cesta vede do Broumovských skal. Ideálním místem pro nadšence jízdních kol. Vyrazte na Trutnov traily i s celou rodinou. Kozí, Floutek nebo Trubka trail to jistí.

Můžete se vydat do skalních měst Adršpašsko - Teplických skal, Babiččina údolí se Starým bělidlem, Broumovských stěn, Pece pod Sněžkou, na Ostaš, na Stezku korunami stromů v Jánských Lázních nebo na místní rozhledny Markoušovice a Žaltman. Pro menší se nabízí Baldův svět v Mladých Bukách. Golfový Club Mladé Buky je tu blízko. A pro milovníky umění pak je tu Centrum současného umění EPO1,v Trutnově i s kavárnou.

Parametry nemovitosti

NázevChata Valda
Ložnice2 ložnice
MěstoMarkoušovice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.