Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyHumpolecká, Praha - Krč

Rezervováno
Humpolecká, Praha - KrčMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 7 m²
Cena5 339 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 642 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji světlý zrekonstruovaný byt ve 3. nadzemním podlaží s výhledem do parku. Byt se nachází ve zděném bytovém domě jen pár minut chůze od stanice metra linky C „Budějovická“ a obchodního centra DBK a právě kombinace výborné dosažitelnosti centra a klidného prostředí parků z obou stran domu je jednou z hlavních přednostní nabízené nemovitosti.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyní a jídelním prostorem, ložnice, koupelny se sprchovým koutem, samostatné WC místnosti a předsíně. Byt je částečně vybaven nábytkem. K bytu přísluší samostatná sklepní kóje. Jihozápadní orientace bytu spolu s okny po celé délce obývacího pokoje s kuchyní zaručuje nadprůměrnou světlost bytu.

Vstup do bytu vede přes venkovní pavlač s uzamykatelnými dveřmi. K vlastnictví bytu náleží rovněž podíl na velké zahradě (již zahrnut v kupní ceně) vedle domu, která je k dispozici vlastníkům bytů včetně venkovního posezení.

Byt byl kompletně zrenovován v roce 2009 (nové rozvody plynu a elektřiny, instalace nového plynového vytápění – WAW, nové podlahy a štuky, nová okna). V roce 2018 proběhla rekonstrukce koupelny včetně sprchového koutu a instalace pračky a plynové karmy na ohřev vody. V roce 2020 byla provedena kompletní rekonstrukce kuchyně včetně obkladů a osazení novou kuchyňskou linkou s vestavěnou troubu a varnou plochou.

Rovněž bytový dům prošel rekonstrukcí - dům má zateplenou fasádu, v domě byl vestavěn výtah, došlo k výměně vchodových dveří apod.

V pohodlném dosahu nemovitosti jsou obchody, restaurace, lékařské služby, školy. Místo je skvěle dostupné MHD, jen pár kroků do domu je stanice metra i zastávky autobusů. Možnost pěších vycházek do nedalekého Kunratického lesa podél Kunratického potoka.

Byt je pronajat do 30. června 2024.

Byt nabízí velmi ekonomické provozní náklady, stávající záloha na poplatky na služby domu + fond oprav činí 2460 Kč/měsíc.

Cena bytu je stanovena znaleckým posudkem zpracovaným soudním znalcem v dubnu 2024 (posudek na požádání předložíme).

Podlahová plocha 44,05 m2, sklepní kóje 6,94 m2.

We offer for sale a bright reconstructed apartment on the 3rd floor with a view of the park. The apartment is located in a brick residential building just a few minutes' walk from the metro station line C "Budějovická" and the DBK shopping center. The combination of excellent accessibility to the center and a peaceful park environment on both sides of the building is one of the main advantages of the property.

The apartment consists of a living room with a kitchen and dining area, a bedroom, a bathroom with a shower, a separate toilet, and an entrance hall. The apartment is partially furnished. The apartment also includes a separate cellar. The southwest orientation of the apartment along with windows along the entire length of the living room with kitchen guarantees above-average brightness of the apartment.

The entrance to the apartment leads through an outdoor balcony with lockable doors. Ownership of the apartment also includes a share in a large garden (already included in the purchase price) next to the house, which is available to the owners of the apartments including outdoor seating.

The apartment was completely renovated in 2009 (new gas and electricity installations, installation of new gas heating - WAW, new floors and stucco, new windows). In 2018, the bathroom was renovated including a shower and installation of a washing machine and gas water heater. In 2020, a complete kitchen renovation was carried out including tiling and installation of a new kitchen unit with a built-in oven and hob.

The residential building also underwent renovation - the facade was insulated, an elevator was installed in the building, entrance doors were replaced, and more.

Within easy reach of the property are shops, restaurants, medical services, and schools. The location is well served by public transport, with the metro station and bus stops just a few steps away. There is also the possibility of walking to the nearby Kunratice Forest along the Kunratice creek.

The apartment is rented out until June 30, 2024.

The apartment offers very economical operating costs, with the current advance payment for building services + repair fund amounting to 2460 CZK/month.

The price of the apartment is determined by an expert appraisal prepared by a court expert in April 2024 (appraisal will be provided upon request).

Floor area 44.05 m2, cellar 6.94 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu843731
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2024
Podlaží3. podlaží z 6
Konstrukce budovyCihla
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 7 m²
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBudějovická (ul. Budějovická)
🚶 267 m (3 min)
PoštaPraha 4
🚶 556 m (7 min)
ObchodUzeniny Melíšek
🚶 229 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 305 m (4 min)
RestauraceCoolna
🚶 279 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 236 m (3 min)
ŠkolaZŠ Poláčkova
🚶 436 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Fillova
🚶 556 m (7 min)
Sportoviště
🚘 1 190 m (4 min)
Hřiště
🚶 235 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.