Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Člunek, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Člunek, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Člunek, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyČlunek - Kunějov, Jihočeský kraj

Člunek - Kunějov, Jihočeský kraj

Pronájem Srubu Člunek - Kunějov v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.srub za týden: celoročně 35.000kč. Srub je umístěn na kraji velice klidné obce a je to zde téměř jako na samotě. Většinu dne je tu slyšet jen zpěv ptáků, bzučení hmyzu, šumění větru a nedaleký potůček. Dům je určen pro odpočinek, relaxaci a klid. V České Kanadě je spousta zajímavých a krásných míst, takže o výlety do okolí nebude nouze. Jak pěšky, na kole, autem a v zimě třeba na běžkách. Srub je ideální pro jednu nebo dvě rodiny. Má dvě ložnice s manželskými lůžky a velký dětský pokoj se čtyřmi lůžky, kde je možnost dvou přistýlek. Srub je vhodný samozřejmě i pro tři páry nebo skupinu osmi přátel.

Kuchyň s obývákem je prostorná a součástí jsou mimo jiné i velká kachlová kamna s krbem, sporákem a troubou, kde si můžete stylově uvařit a slouží zároveň jako centrální vytápění srubu. Kolem srubu je velká zahrada se vzrostlými stromy, kde je v parném létě velmi příjemně a je tu k dispozici kryté místo k posezení s grilem, kde se dá sedět i za špatného počasí. Zahrada u srubu je vlastně lesopark, kde je myšleno i na děti. Je tu pro ně dřevěný domeček, a prolézačky. Vedle srubu je malé soukromé wellness. Je zde venkovní finská sauna, sprcha a vířivka. Rybník na koupání je vzdálen 150m. Parkování pro dvě až tři auta přímo u objektu.

Parametry nemovitosti

NázevRelax Srub Kunějov
Ložnice3 ložnice
MěstoČlunek - Kunějov
Wifiano
Saunaano
Pes povolenano
Kapacita1 až 10 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.