Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 22 m² bez realitkyJungmannova, Praha - Nové Město

Jungmannova, Praha - Nové MěstoMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Sklep 6 m²
Měsíční nájemné9 990 KčUšetříte 1 500 Kč11 490 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce14 990 Kč


HEZKÉ BYDLENÍ- PRAHA 1. Přímo v historickém centru Prahy, pár minut na Václavské náměstí, nabízím ubytování ve 2kk, které je plně vybaveno. Stačí se jen nastěhovat.Byt je v cihlovém domě v klidném dvoře. Má pouze 3 patra. Byt je po rekonstrukci v roce 2012, má novější nábytek. 2 male pokoje- v jednom pokoji je velká manželská postel, skříň, vyhled z obou pokoju je do ticheho dvora. Ve druhém pokoji je psací stůl se židlí, postel,komoda a 2 šatní skříně.Pokoje jsou průchozí. Vlastní malá kuchyňka má sporák s elektrickou troubou se sklokeramickou deskou, mikrovlnku a lednici. K dispozici pračka a vysavač. K využití je připojení na internet-wifi-v ceně.K 2KK PATŘÍ TOALETA a 2 KOUPELNY(jedna s rohovou vanou a druhá se sprchovým koutem),KTERÉ SLOUŽÍ JEŠTĚ PRO 3 DALŠÍ APARTMÁNY. Klidná lokalita, pěšky na metro Můstek či Muzeum. Tramvaj Vodičkova u domu. V okolí mnoho restaurací, fitness, plavecký bazén AXA. Supermarket Billa, OC My.Vše je na smlouvu, kauce 1 měsíční nájem.Cizincům dám potvrzení o pobytu. Dlouhodobě.Minimálně 1 rok. Bez zvířat. Pouze nekuřáci. Vhodné pro 1-2 osoby. Internet v ceně. Jsem přímý majitel. Není dovoleno dál podpronajímat!

NICE FLAT 2KK PRAGUE 1. I offer nice 2kk in the historical centrum of Prague. Near Wenceslav Square-5min.by walk. Flat is equipped-big double bed, TV, internet wifi, table, sofa, 2 wardrobes. Has small kitchen with cooker, fridge,mikrowave,water kettle, and washmaschine is for using also. The internet is in the price. Luxury bathroom with whirpool, other bathroom with shower and toillete. THIS IS TOGETHER WITH OTHER 3 APARTMENTS.In this area is fitness centrum and swimming pool,sauna AXA, Podolí.Supermarkets Tesco, Billa, Albert. The underground is really near-Mustek A and Muzeum C. The tram station Vodickova. Surety 1 mouth rent. I give the confirmation of residence permit. No pets! 1-2 person. Only long term- min. is 1 year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu144028
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Plocha22
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 1 minuta pěšky
Sklep 6 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDVodičkova
🚶 69 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚶 629 m (8 min)
ObchodCountrylife
🚶 11 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 40 m (0 min)
RestauraceChopstix
🚶 75 m (1 min)
Lékárna
🚶 80 m (1 min)
Škola
🚶 241 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 687 m (8 min)
SportovištěOasis City
🚶 529 m (6 min)
Hřiště
🚶 428 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.