Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 120 m² bez realitkyV Olšinách, Černošice - Černošice, Středočeský kraj

V Olšinách, Černošice - Černošice, Středočeský krajParkování • Garáž • Balkón 4,5 m² • Terasa 17,15 m²
Měsíční nájemné32 990 Kč

+ Poplatky za služby300 Kč
+ Poplatky za energie3 640 Kč
+ Vratná kauce71 860 Kč


K dlouhodobému pronájmu:

LUXUSNĚ ZAŘ. ROHOVÝ ŘADOVÝ RODINNÝ DŮM, NOVOSTAVBU 4+kk+dvougaráž), balkon, terasa, 2 LUXUS. KOUPELNY s hydromasáž. boxem, s hydromasáž. vanou, zahrádka, předzahrádka, s NÁDHERNÝM VÝHLEDEM NA HŘEBENY BRD, V TĚSNÉM SOUSEDSTVÍM CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI ČESKÝ KRAS ve velmi žádané lokalitě Černošice, se skvělým dopravním spojením do centra Prahy příměstskou hr. dopravou (metro Smíchov. nádraží 13 min, Hl. nádraží 22 min.) nebo autem cca 20 min. a rovněž na letiště (cca 20 min. autem) a s výbornou občanskou vybaveností.

Výjimečná poloha předurčila Černošice k exkluzivnímu a velmi prestižnímu bydlení. Černošice jsou dlouhodobě hodnoceny jako jedno z nejlepším měst s nejvyšší kvalitou života v České republice. Chráněná krajinná oblast Český kras za domem a nádherná příroda v okolí vybízí k procházkám a výletům do okolí - Brdy, lomy Velká a Malá Amerika, Berounka, Karlštejn atd. Z toho důvodu v Černošicích bydlí mj. řada významných osobností společenského a kulturního života (herců, zpěváků, sportovců atd.) i vrcholových manažerů, kteří zde hledají klid a odpočinek po náročné práci.

Nadstandardní občanská vybavenost: V místě jsou obchody, Tesco, Albert, Penny, specializované obchody, cukrárny, pojišťovna, služby, řada lékařských ordinací (praktičtí lékaři i specialisté), 2 zákl. školy s jídelnou a družinou pro děti, několik mateřských škol státních i soukromých vč. anglické školy i školky, mateřské centrum, lidová škola umění, dětský pěvecký sbor, možnosti hlídání dětí, řada zájmových kroužků pro děti i dospělé sport. i uměleckého zaměření, wellness, sauna, fitness, Sokol,Skaut,Junák, možnost aktivit pořádaných křesťanskou mládeží, kostel,modlitebna Církve Bratrské atd. Dále zde naleznete řadu výborných restaurací, supermarkety, specializ. obchody, pravidelné farmářské trhy, knihovnu, poštu, městský úřad, městskou policii, hasiče, Club Kino (kulturní programy pro děti a dospělé, taneční párty, hudební koncerty a představení), divadelní spolky, taneční a šermířské skupiny, modeláře atd. Jsou zde rovněž rozsáhlé možnosti sportovního vyžití, např. upravené trasy pro in-line bruslení, krásná cyklostezka podél Berounky, po které dojedete do centra Prahy i na Karlštejn, fotbalová hřiště, hřiště na házenou, streetbal, volejbal, nohejbal, krytý zimní stadion , několik tenis. klubů a hal, stolní tenis, lakros, karate i dětské plavání, projížďky na koních, městská písečná pláž u Berounky. Možnost sjíždění řeky na lodích, rybaření - Berounka. Snadná a rychlá je i dostupnost golfových hřišť v okolí. Každoročně se zde koná Mariánská pouť a několik cirkusových představení.

Skvělá orientace vůči světovým stranám umožňuje vychutnat si příjemné posezení, opalování nebo grilování na terase či balkóně a zároveň dostatek slunečních paprsků v obytných místnostech.

Interiér domu není vhodný pro děti předškolního věku a lidi se psy a kočkami

Nízké náklady na vytápění-kvalitní zateplení domu.

2 měsíční kauce, volný po domluvě i ihned

We offer for rent this row house in Černošice. This is a luxurious newly built house with disposition 4kk and total space of 120 sqm. On the ground floor there is living room with access to terrace and kitchen (modern high-standard kitchen Wenge), bathroom with shower box and toilet, storage and technical room. On the 1st floor there are 3 bedrooms with balcony and beautiful view to green valley, bathroom with jacuzzi tub for 2 persons and toilet. To the house belongs small yard in front of house and small garden, garage for 2 cars with electronic gate, attic with storage space, the heating is gas. Quiet very pleasant area with complete civic amenities and good connection to centre by bus or train or by car. Town Černošice is one of the most prestigious places for liviing in very near surrounding Prague where many of important people of social and cultural life (actors, singers) and top managers of big companies live.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159461
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 4. 2024
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha120
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku227
Podlaží2
Typ budovyCihla
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 17,15 m²
Garáž
Balkón 4,5 m²
Parkování
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDČernošice, U Transformátoru
🚶 731 m (9 min)
PoštaČernošice
🚘 2 728 m (3 min)
ObchodU Vávrů
🚘 1 110 m (2 min)
BankaČeská spořitelna, a.s., pobočka Dobřichovice
🚘 3 259 m (5 min)
RestauraceRestaurace Aquarius
🚘 1 170 m (2 min)
LékárnaPETRIV, s.r.o. - Lékárna Na Vráži u sv.Kryštofa
🚘 1 241 m (2 min)
Škola
🚘 2 251 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 2 559 m (4 min)
SportovištěHala Věry Čáslavské
🚘 2 475 m (6 min)
Hřiště
🚘 1 548 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.