Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 259 m² bez realitkyNad Štolou, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

Nad Štolou, Plzeň - Bolevec, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme velký rekonstruovaný rodinný dům s okrasnou i užitkovou zahradou, umístěný u lesa v klidné části atraktivní lokality Plzeň-Bílá Hora. Bydlení je určeno pro zájemce, kteří ocení vstup se zahrady přímo do lesa a vzdálenost 50 m k Boleveckému rybníku, bydlení v zeleni , klid, soukromí a zároveň dostupnost zastávky MHD ( 50 m).

Dům má 3 podlaží. Tím, že situován do svahu má z ulice vchod do 2. podlaží a ze zahrady do 1.podlaží.

V 1.podlaží je umístěna velká obytná místnost s prosklenou stěnou situovanou do zahrady a lesa, s nádhernými kachlovými kamny s přikládáním z chodby,dále sociální zařízení, kotelna, garáž ( užívaná jako prostor pro skladování, garážová vrata nahrazena vchodovými dveřmi), a 2 místnosti využívané jako sklady. Dispozice umožňuje velmi jednoduché vytvoření bytu 1+1. Celková plocha 1. podlaží je 93 m2.

Z 1. podlaží vedou schody do 2.podlaží, do kterého je zároveň hlavní domovní vchod ze strany ulice. Zde je umístěn byt o dispozici 3+1. Kuchyň je vybavená novou luxusní kuchyňskou linkou s vystavěnými spotřebiči a je propojená s velkým obývacím pokojem na který navazuje prostorná terasa téměř přes celou jeho délku. Výhled přímo do zahrady a lesa. Dále jsou zde další dvě místnosti využitelné jako ložnice, dětský pokoj či pracovna. Koupelna je rekonstruovaná s velkou vanou. Celková plocha 2.podlaží je 102 m2.

3. podlaží je podkroví, které je dispzičně zpracováno jako uzavřený byt 2+1 s kompletním sociálním zařízením ( vana + WC).Nad podrovím je velká půda a úložné prostory .

Dům je vytápěn novým kondenzačním plynovým kotlem se zásobníkem na teplou vodu, variantně lze topit v kotli na dřevoplyn . Oba kotle jsou napojeny na ústřední topení rozdělené na dva samostatně regulovatelné okruhy. Voda je řešena z vodovodního řadu.

U domu je nádherná udržovaná okrasná zahrada ,řešená zahradním architektem s části pro užitkovou zahradu, která je vkusně oddělena.

Na dům směrem do zahrady navazuje velká pergola pro pnoucí růže.

Na zahradě je okrasné jezírko s vodními roslinami a okrasnými rybami. Celá zahrada je vizuelně oddělená od sousedních pozemků a poskytuje dostatek soukromí. Ze zahrady je vstup do lesa ( pod zahradou už nejsou žádné další domy) a dále po 50 m Bolevecký rybník. Dům byl dvakrát zrekonstruoiván ( 1999, 2005). Celková výměra pozemku je 880 m2. Pokud Vás nabídka zaujala, a hledáte klid, soukromí, zeleň a zároveň bezproblémovou dostupnost MHD , zavolejte a přiďte si ji prohlédnout.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164506
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha259
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.