Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyU nemocnice, Břeclav - Břeclav, Jihomoravský kraj

U nemocnice, Břeclav - Břeclav, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem nového moderního bytu 2+kk o celkové výměře 53 m2, 3/6 NP cihlového domu s výtahem v blízkosti centra Břeclavi orientovaného na západ, ul. U Nemocnice. K bytu náleží parkovací místo a sklep 3 m2.

Dispozice: předsíň 3,3 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 22 m2, ložnice 14,7 m2, koupelna s WC 4,5 m2 a balkón 6 m2. Vytápění podlahovým topením DEVI. Nová kuchyňská linka se spotřebiči (lednička, myčka, trouba a mikrovlnka). Byt je dále vybaven jídelním stolem s židlemi, botníkem, zrcadlem a věšákem. Zbytek vybavení dohodou. Bezbariérový přístup. V blízkosti úřady, obchody, banky, koupaliště a sportoviště v těsné blízkosti.

Měsíční nájemné činí 7.000,- Kč + záloha na energie 2.000,- Kč. Vratná kauce.

K nastěhování ihned.

Pro více informací mě neváhejte kdykoli kontaktovat.

Rent a new modern apartment 2 + kk with a total area of ​​53 m2, 3/6 floor brick house near the center Břeclav oriented to the west, U Street Hospital. The apartment has a parking space and cellar 3 m2.

Layout: 3.3 square meters entrance hall, living room with kitchen 22 m2, 14.7 m2 bedroom, bathroom with toilet and balcony 4.5 m2 6 m2. Heating DEVI floor heating. New kitchen with appliances (refrigerator, dishwasher, oven and microwave). The apartment is also equipped with a dining table with chairs, shoe cabinet, mirror and coat rack. Rest of the equipment agreement. Wheelchair access. Near offices, shops, banks, swimming pools and sports facilities in close proximity.

Monthly rent is 7.000, - CZK + energy costs 2.000, - CZK. Refundable deposit.

Available immediately.

For more information, please feel free to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183344
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha53
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.