Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyRudišova, Brno - Stránice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Rudišova, Brno - Stránice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce15 700 Kč


Pronájem zařízeného bytu 2+KK v exkluzivní poloze v Masarykově čtvrti. Byt je v 1.NP. Dispozice bytu zahrnuje obývací pokoj s kuch. koutem (cca 20 m2), pokoj s francouzským balkonem (cca 15 m2), koupelnu s vanou (cca 4 m2), předsíň (cca 4 m2), WC a sklep (cca 10 m2). Pokoj s kuch. koutem je orientován na jih, druhý pokoj je situován na sever do klidného dvora. Byt má vlastní plynový kotel s termostatem k topení a ohřevu vody. Kuchyně je vybavena el. varnou deskou, digestoří a ledničkou s mrazákem. K dispozici je pračka, TV. Možnost internetového připojení

Mimo nájem se hradí zálohově energie (el., plyn) a voda ve výši do 2200 Kč měsíčně. Kauce je ve výši měsíčního nájmu a platby za energie. Byt je striktně nekuřácký.

Byt je situován v klidné lokalitě s perfektní vybaveností (potraviny, lékárna, bankomat, plavecký bazén, tenisové kurty, restaurace), dostupností na MHD a v blízkosti lesoparku.

Byt je k dispozici od 1.5.2020.

We offer rent of fully furnished two-room apartment in an exclusive position in the Masaryk district. The apartment is situated on the first floor. The flat has a living room with kitchen area (approx.. 20 m2), bedroom with balcony (approx. 15 m2), bathroom with bath (about 4 m2), hall (about 4m2), toilet and cellar box (approx. 10 m2). The room with a kitchen area is situated to the south, bedroom is situated to the north to the nice quiet courtyard. The apartment has central heating with own boiler. The kitchen is equipped with electric hob, extractor hood and a fridge-freezer. There is also a washing machine and TV set in the apartment. Internet connection available.

Apart from the rent the payment for energy is required (electricity, gas, water] amounting to CZK 2,200 per month. The deposit is required in the amount of one monthly rent and energy payment. The apartment is strictly non-smoking.

The apartment is situated in a quiet location with complete services (grocery, pharmacy, ATM, swimming pool, tennis courts, jogging area, restaurants), access to public transport, close to the city center.

The apartment is available from 1st of May 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu290638
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.