Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 72 m² bez realitkyVeveří, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Veveří, Brno - Veveří, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce19 999 Kč


Nabízíme Vám vyjímečný nově zrekonstruovaný byt v památkově chráněném domě v centru Brna. Byt bude k dispozici na konci srpna 2021.

Tento byt je vhodný pro jednotlivce nebo maximálně pro dvě osoby. Tento byt není vhodný pro skupinové studentské bydlení, nebo pro bydlení dvou osob, které nejsou pár. Zařízení bytu včetně vybavení a nábytku je nadstandartní. V ložnici je manželská postel a toto vybavení není možné měnit. Pokud nejste jednotlivec nebo pár, tento byt pro vás není vhodný. Z obyváku se jde do ložnice, takže je byt nevhodný například pro pár kolegů z práce. Není možné vytvořit dvě soukromé ložnice. V bytě ani na balkóně není povoleno kouření.

Tento slunný byt se nachází na ulici Veveří ve čtvrti Veveří. Tato čtvrť je považována za jednu z nejlepších rezidenčních adres v Brně a je vyhledávána zejména mladými profesionály pracujícími v zahraničních firmách.

V okolí jsou desítky kaváren, barů, restaurací. Hlavní transportní uzel na ulici Česká je jen jeden blok od domu.

Tento nadstandartně zařízený byt má ložnici, obývací pokoj, kuchyň, jídelnu, vstupní předsíň, koupelnu, záchod. Expozice bytu je na jihozápad do zahrady. Žijete v centru města, ale v klidu jako na venkově. Ložnice i obývací pokoj mají přístup na balkon, který má odpolední slunko.

Byt je zcela přestavěn a všechny pokoje mají nové parketové podlahy, dřevěné dveře, dřevěná okna. Kuchyň a veškerý nábytek jsou ze dřeva a ne z dřevotřísky.

Byt je kompletně zařízen se skříněmi, postelemi, sedací soupravou, lampami, koberci, kuchyňským vybavením, ručníky, ložním prádlem. Nájem je 16 500 Kč. Poplatky za vodu, elektřinu, plyn činí 3000 Kč. Poplatek za internet je 500 Kč měsíčně. Celková cena se všemi poplatky včetně internetu a televize je 20 000 Kč pro jednotlivce nebo 21 000 Kč pro pár.

Chcete-li získat více informací a podívat se na video prohlídku bytu, prosím, klikněte zde:

http://citysports.cz/rent/brno/veveri/garden/

We are pleased to offer you a completely newly renovated apartment in a historically protected building in the city center of Brno. The apartment is available from beginning of March 2022.

Attention, this apartment is for a single person or for maximum two occupants. The apartment is suitable only for an individual or for a couple. The bedroom has a king size bed. If you are not a couple, this apartment is not suitable for you. Smoking is not allowed in the building.

The apartment is located on Veveří street in the Veveří district of Brno. This district is regarded as one of the best residential addresses in Brno and is especially sought after by international young professionals and international students.

There are dozens of cafés, bars, pubs, restaurants within walking distance. The Česká Street transportation hub is only one block away.

The apartment has a bedroom, living room, kitchen, dining room, entry hallway, bathroom, toilet. The apartment is facing southwest into the garden. You will live in the city center but in a calm of country living. Both bedroom and living room have access to the balcony with afternoon sun.

The apartment is totally rebuilt and you will enjoy all its amenities. All rooms have new hardwood floors, wooden doors, and wooden windows.

The apartment is fully furnished with beds, wardrobes, sofas, radio, lamps, carpets, kitchen appliances and wares, towels, beddings. The total price with all fees is CZK 20 000 for an individual or CZK 21 000 for a couple.

To watch the video tour and read detailed description, please, visit:

http://citysports.cz/rent/brno/veveri/garden/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu317868
Dispozice2+1
Dostupné od1. 8. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDGrohova
🚶 219 m (3 min)
PoštaLaundry38
🚶 634 m (8 min)
ObchodNaturka
🚶 78 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 363 m (4 min)
RestauraceU Lucerny
🚶 42 m (1 min)
LékárnaChytrá lékárna
🚶 182 m (2 min)
ŠkolaZUŠ Smetanova
🚶 214 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Mateřídouška
🚶 519 m (6 min)
SportovištěSPINNING & FITNESS
🚶 525 m (6 min)
Hřiště
🚶 329 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.