Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyVeveří, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Veveří, Brno - Veveří, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Tento světlý a prostorný dvoupokojový byt je v památkově chráněném domě na ulici Veveří a bude volný od 1. ledna 2023. Byt se nachází ve velmi vyhledávané čtvrti Veveří, která je považována za jednu z nejlepších rezidenčních adres v Brně a je populární zejména mezi mladými profesionály. V okolí ulice Veveří jsou kavárny, bary, restaurace. Hlavní transportní uzel na ulici Česká je jen jeden blok od domu. Na rohu ulice je večerka a supermarket Albert je pouze jeden blok od domu.

Tento nedávno renovovaný byt má ložnici, velký obývací pokoj s kuchyňí a jídelnou, vstupní předsíň, koupelnu se záchodem. V bytě jsou nově renovované dřevěné podlahy a dveře a také nová dřevěná okna. Dům má velkou uzavřenou zahradu v největším vnitrobloku v Brně. Žijete v centru města, ale s velkou zahradou jako na venkově.

Byt je kompletně zařízen se skříněmi, postelemi, sedací soupravou, lampami, koberci, kuchyňským vybavením, ručníky, ložním prádlem. V bytě není povoleno kouření a vzhledem k velmi cenným kazetovým parketám v bytě nejsou povolena zvířata.

Byt je vhodný pro jednu osobu nebo maximálně pro dvě osoby, které jsou pár. V bytě je manželská postel v ložnici a rozkládací gauč v obývacím pokoji. Pokud budete mít návštěvu, tak mohou v bytě přespat čtyři osoby.

Byt však není vhodný pro sdílené bydlení například pro skupinu studentů, protože jsou pokoje průchozí.

Cena nájmu je 16 500 Kč a služeb 3 000 Kč včetně vody, elektřiny, plynu. V bytě je WiFi a cena internetu je 500 Kč měsíčně. V případě zájmu je k dispozici i pevné připojení na internet. Celkem včetně internetu činí měsíční platba pro jednu osobu 20 000 Kč. Požadujeme kauci 20000 Kč.

This sunny and spacious apartment is in a historically listed building on Veveří Street and will be available from the beginning of January 2023. The apartment is located in the very popular district Veveří, which is considered one of the best residential addresses in Brno and is sought after especially by young professionals. There are dozens of cafes, bars, restaurants. The main transport hub on Česká Street is only one block away. There is a small corner shop nearby and a supermarket is only one block away.

This recently renovated apartment has a bedroom, a large living room with kitchen and dining area, entrance hall, and a bathroom with toilet. The wooden floors and doors were renovated and the apartment has new wooden windows. The building has a large enclosed garden in the largest courtyard in Brno. You live in the city center, but you have a garden like in the countryside.

The apartment is fully furnished with wardrobes, beds, sofa, lamps, carpets, kitchen equipment, towels, bed linen. Smoking is not allowed in the apartment and due to the very valuable hardwood floors, no pets are allowed in the apartment.

The apartment is suitable for one person or for a maximum of two people who are a couple. The apartment has a double bed in the bedroom and a sofa bed in the living room. The apartment can sleep four people in case you have a visit, but it is not suitable for a group of students.

The rental price is CZK 16 500 and services are CZK 3 000 and include water, electricity, gas. The apartment has a WiFi and the price of internet is CZK 500 per month. It is also possible to use a fixed connection to the internet. The total monthly payment including internet is CZK 20 000 with single occupancy. We require a deposit of CZK 20 000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu318173
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Plocha65
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Předzahrádka 200 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDGrohova
🚶 204 m (2 min)
PoštaBrno 11
🚶 643 m (8 min)
ObchodBrněnka
🚶 70 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 377 m (5 min)
RestauraceU Lucerny
🚶 57 m (1 min)
LékárnaChytrá lékárna
🚶 193 m (2 min)
ŠkolaZUŠ Smetanova
🚶 206 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Mateřídouška
🚶 511 m (6 min)
SportovištěSPINNING & FITNESS
🚶 517 m (6 min)
Hřiště
🚶 321 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.