Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyŠimáčkova, Praha - Holešovice

Rezervováno
Šimáčkova, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč


Nabízím pronájem světlého, velmi útulně působícího bytu s dispozicí 2+1 a plochou 65 m2, který se nachází v 6.p. cihlového domu s výtahem. Byt po kompletní rekonstrukci je orientován do klidného vnitrobloku a sestává z předsíně, kuchyně, dvou prostorných velmi světlých neprůchozích pokojů a koupelny. Byt je nabízen jako částečně zařízený. V kuchyni kuchyňská linka vybavená varnou sklokeramickou deskou, pečící troubou, myčkou a vestavěnou lednicí s mrazákem. Koupelna je zařízená prostorným sprchovým koutem, umyvadlem s úložným prostorem, toaletou a otopným žebříkem. V předsíni skříňky s úložným prostorem. Kuchyň lze v případě potřeby zařídit jako obytnou. Podlahovou krytinu tvoří vinylová podlaha a dlažba (koupelna, předsíň). Vytápění moderními akumulačními kamny, ohřev vody bojlerem. K dispozici přípojky na internet a kabelovou televizi (UPC). Nabízený byt se nachází ve velmi dobře udržovaném domě, který je dle potřeb průběžně rekonstruován, k dispozici společný dvorek s okrasnou zelení a posezením. Nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě Prahy 7 - Letné, jen pár kroků od oblíbeného parku Stromovka. V pěším dosahu veškerá občanská vybavenost - samoobsluha Albert 100 m od domu. Vynikající dopravní dostupnost - zastávka tramvají 2 min. chůze, metro Vltavská cca 8 min. chůze. Měsíční zúčtovatelné poplatky za služby 700,- Kč/osoba + spotřeba elektrické energie (převod na nájemce). Vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů. K dispozici od 1.10.2017. Preferuji dlouhodobý pronájem, nekuřáky, bez domácích zvířat. V případě zájmu volejte na tel.: 602289648 nebo pište na e-mail: bytsimackova@seznam.cz.

We offer for rent a bright, very cozy flat 2+1, 65 m2, with two bedrooms, one bathroom and kitchen room. Apartment is located on the 6th floor of a six-storey building. The apartment is located in a carefully maintained house, house is equipped with lift. The apartment has been completely renovated in autumn 2015. It consists of an entrance hall (4,4 m2), kitchen (16,4 m2), two spacious bright bedrooms (19,3 and 19,9 m2) and bathroom (3,6 m2). The windows face the quiet courtyard. The apartment is located in a popular location Prague 7, near to the nice Stromovka park. The nearest supermarket Albert is located just 100 meters from the house. Great accessibility to the city center by public transport – 2 minutes’ walk to the tram station, 8 minutes’ walk to Vltavska underground station.

Rent: 21.000, - CZK / month. Service charges: 700, - CZK / person / month - assuming 2 persons occupancy, water is included. Electricity, Internet: paid directly by tenant to electric utility company / internet provider. Security deposit: 2 month rent = 42.000 CZK. Available: from 1.10.2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu342785
Dispozice2+1
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.